USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки коштуватиме Луцьку фан-зона у центрі міста

13 Червня 2016 16:36
Виділити кошти з міського бюджету на фан-зону до Євро-2016 планують у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 13 червня.

Членам комісії пропонували проект рішення виконкому про перерозподіл видатків бюджету міста. Зокрема, як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, 75 тисяч гривень пропонують виділити на фінансування фан-зони.

Голова комісії Павло Данильчук поцікавився, чому саме така сума передбачена, адже фан-зону начебто оплачують зі спонсорських коштів.

Заступник міського голови Юрій Моклиця пояснив, що йдеться про оплату звуку, сцени, технічного обслуговування. За кошти спонсорів оплачені ліцензія та програма. Загалом бюджет заходу становить приблизно 200 тисяч гривень. Саме ліцензія стала основною витратою, яку взяв на себе спонсор.

З його слів, спочатку планували, що фан-зона діятиме під час матчів збірної України і вартість могла становити 20-30 тисяч гривень. Однак згодом телеканал «Україна» поставив умову про показ усіх матчів, а інвестор оплатив ліцензію, своєю чергою, просячи від міськради гарантій того, що фан-зона діятиме. Таким чином, міськраді довелося виконувати зобов’язання.

Члени комісії вирішили рекомендувати виконкому погодити пропоновану зміну міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
неКоля Показати IP 13 Червня 2016 17:51
а чий то канал? ТРК Украйiна?
доКолитакізаважатибу Показати IP 13 Червня 2016 18:43
Зареєстрований і давно працює в Україні!!! Натяк питання зрозумілий - тоді спочатку закрий його, а потім питання задавай і не заважай людям футбол дивитись!!!
Степан Бандера Показати IP 13 Червня 2016 19:22
А на фести старих журналюг жалієте. Ех! :) Тут направо-наліво різним аферистам з бюджету гроші тратите
Шухевич Показати IP 13 Червня 2016 20:03
От якби за тарифи так вийшли))))
Анонім до Шухевич Показати IP 13 Червня 2016 21:25
Про які тарифи вони думають. Чисто совкове мислення. У центрі міста заснували комунізм - зона!? Самі собі створили буцигарню. А тепер треба її утримувати. Що робить комісія по декомунізації?
Яна Мала Показати IP 13 Червня 2016 22:58
По всій Європі такі фан-зони створені де люди можуть разом подивитися футбол та повболівати за свою збірну.Добре що в нас подумали про людей.Хто був на матчі Збірної України бачив як люди вболівали за свою команду.Дякую усім хто в нас її створив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus