USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Снігова феєрія недільного ранку в Луцьку. Фоторепортаж

4 Грудня 2016 15:11
Таємничий та сонячний ранок… Хитрунка-неділя підкралася цього тижня по-особливому, загадково – принесла чудову зимову погоду та велике православне свято - Введення в храм Пресвятої Богородиці.

Згідно з народними прикметами, яка погода буде сьогодні – таку чекай і на Різдво.

У повітрі витає чарівна атмосфера зими, і під «хрумкі» звуки черевичок вірян крокуємо до церкви й ми. Благословенні мелодії долинають із величного собору та віщують лучанам спокій, умиротворення та надію.

Центральний парк велично зустрічає усіх, хто йде на гостину – спортсменів на пробіжці, малих діток, що так безтурботно бавляться в сніжку, любителів чотирилапих друзів, людей поважного віку, та й простих перехожих, кого так чарує рідне місто.

Лапатий сніжок ще відучора причепурив усе навколо, а сама природа наче завмерла. Ні, не заснула, вона причаїлася наче у чарівній зимовій казці, з нетерпінням чекаючи пробудження навесні.

Величні архітектурні будинки, ніби втрачають серйозність у снігових капелюхах, а сухоцвіти, мов блазні королівського двору, схиляють голови, тріскочучи віттям. А що вже говорити про качок, які вочевидь так загрались на ставку, що, певно, забули про родичів, які давно відлетіли у теплі краї. Бавляться собі пернаті на водоймі, та з радістю зустрічають перехожих, які підгодовують їх хто чим може.

Таким побачили сьогодні Луцьк ми, а який він для вас?

Анна та Вадим Панафідіни
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оптиміст Показати IP 4 Грудня 2016 16:49
Молодці - подружжя Панафідіних. Люблять своє місто і помічають ту красу, мимо якої черстві люди проходять, не помічаючи її. А я, дістаючись з Балки в місто, в маршрутному автобусі мимоволі підслухав банальну розмову. За плечима сиділи дві фарбовані, як великодні крашанки, дівки. Ось фрагмент діалогу: "...так дєла ніщак (очевидно, непогано, авт.), молодша сестра в Тернополі вийшла заміж за попа, купається, як вареник в маслі. Все окей, лиш погода погана: знову сніг, слизота, сирість, з хати не хочеться виходити...". Ось такі різні підходи до краси природи. Таким завжди погано: влітку гедзі кусають і висять соплі від тополиного пуху, а восени "треба їхати до баби в село і рити бараболю...". Куди подітись, щоб завжди і скрізь було добре?
Таки так Показати IP 4 Грудня 2016 18:58
Життя є таким, яким воно є, не залежно від того, як ми його сприймаємо. Люди народжуються, помирають, комусь день чудовий, комусь поганий, комусь найкращий , а для когось останній. Тому, вся справа в тому, як ми будемо сприймати цей день і чи буде від наших справ користь чи ні)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus