USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Сьогодні на Театральному – відправка допомоги для бійців

2 Липня 2016 10:29
Волонтери центру «Серце патріота» вирушають у чергову поїздку в зону АТО сьогодні, 2 липня о 12.00. Про це інформують у прес-службі Волинського «УКРОПу».

За підтримки спонсорів активісти підготували для бійців запчастини, шини, двигун, скоби та гвіздки для бліндажів, матраци, літній одяг та продукти.

Під час цієї поїздки активісти відвідають 128 бригаду (Водяне), 24 бригаду (Донецька область), військове формування «Українська добровольча армія».

Зібрати вантаж волонтерам допомогли виробниче об’єднання «Волиньліс», підприємець Ігор Чернецький та депутат Луцької міської ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Шкода.

Відправку благодійного вантажу здійснюватимуть від стели «Небесній сотні», що знаходиться на Театральній площі.

Довідково:

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили більше 100 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
які скоби та цвяхі Показати IP 2 Липня 2016 11:33
там таке бабло компанія відмила на постройці бліндажів ніби готелі будувала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus