USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Сьогодні у Луцьку - міжнародна хресна хода

31 Липня 2015 10:45
Міжнародна хресна хода пройде сьогодні у Луцьку. Усі охочі можуть приєднатись до паломників близько 11 години біля Покровської церкви. Про це повідомляє Слово Волині.

Представники Гірниківського та Ратнівського благочинь зустріли на кордоні України та Білорусі в Домановому паломницьку групу – 28 поляків і чотирьох білорусів, щоб розпочати хресну ходу у Свято-Успенську Почаївську лавру, яка уже стала традицією останніх років. В Україні до хресної ходи долучаться близбко 500 вірян.

Дорогою до кінцевого пункту призначення віруючі відвідують богослужіння у різних храмах. Зокрема, побували у Різдво-Богородичному храмі у Ратному.

Шлях паломників пролягає через Замшани, Буцинь, Ковель, Голоби, Луцьк і далі до Почаєва. У Луцьку до ходи приєднаються віруючі волиняни.

Кожна з православних округ, якими проходять учасники ходи, переймає естафету забезпечення харчуванням і нічлігом цих людей. Як і щороку, паломників супроводжує декілька священиків.

Згідно з попередніми розрахунками, до лаври вони повинні дістатися 4 серпня, напередодні свята Почаївської ікони Божої Матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus