USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

у Луцьку впіймали ще одного псевдоволонтера

30 Квітня 2015 22:16
Чергово "гастролера" зі Львова, який видавав себе за волонтера, упіймали сьогодні луцькі активісти.

Про це написав у Фейсбуці Сергій Абрам.

До слова, сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Ягодині впіймали шахраїв - прикинувшись айдарівцями, львівські «гастролери» ошукували громадян.

Ще одного шахрая впіймали сьогодні в обласному центрі поблизу гіпрмаркету Там-Там.

“Сьогодні виявили псевдоволонтера. Спитав документи, подивився договір “фонду” з родиною загиблого солдата, саме більше мене здивувало, що там пише “Договір АТО(!!!)”. Просто задумайтесь. Спитав в знайомих, що ловлять по Львову цих аферистів. Мені розповіли, що то просто назва, щоб не піднялася рука забрати того “волонтера” в міліцію”, - пише Сергій Абрам.

Чоловік пише, що подзвонив до мами, яка укладала договір з цими аферистами. Вона розповіла, що з того часу як уклала договір, а це з грудня 2014 року, нічим фонд не допоміг ні їй, ні родині. Також здивувалася, що вони збирають кошти в Луцьку.

“Спочатку "волонтер" вів себе спокійно, через 10 хвилин сховав скриньку в чорний пакет, але коли від побачив підмогу, яка приїхала до мене та почув що ми викликали міліцію думав втекти, але не вийшло. Не зізнався, скільки йому платять але я зайшов в інтернет, то там є оплата праці а саме 100 гривень... Міліція приїхала, завезли в міськвідділ, наразі йде допит правоохонцями цього "волонтера".

До речі, той бідолаха, що збирав кошти, є на групі по стану здоров’я. Так як я і казав, ці фонди беруть на роботу пенсіонерів, неповносправних та малолітніх, яким немає чим зайнятися вдень.

Дуже дякую Віталік Гнатюк, Сергійко Куш, Oleksandr Nikolaychuk таАндрій Омельчук, за те, що оперативно приїхали", - йдетьс у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
109 Показати IP 30 Квітня 2015 22:42
Понастворювали тих фондів-а чи допомагають вони комусь-як перевірити? Підіть в Епіцентр,там майже не щодня хтось новий?їх всіх перевірили?
лучанин Показати IP 30 Квітня 2015 23:18
сьогодні на рівнеському перехресті двоє малолітніх волонтирили.. створюючи аварійні ситуацію бігаючи поміж машин.. і де наші правохоронці??
Анатоль_ Показати IP 30 Квітня 2015 23:54
Я в шоці!
аяяй до Анатоль_ Показати IP 2 Травня 2015 00:40
Наталя Семенiвна теж в шоцi!
Анонім Показати IP 1 Травня 2015 09:25
Я вчора саме цій людині біля Там-Таму кинула гроші для цієї сім"ї. Наступного разу хтось знову попросить , але у мене вже напевно не буде віри, хоча може це буде справжній волонтер.
Сергій Показати IP 5 Травня 2015 13:33
Це звісно ж добре що волонтери активно працюють, збирають як можуть кошти. Але на мою думку, тим хто має змогу, краще скористатись переказом коштів на рахунок організації. Найти його не важко, і точно знаєш що це піде саме туди куди має. Тому що справді, поряд з справжніми волонтерами, багато і пройдисвітів, що наживають на війні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus