USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Сьогодні луцькі маршрутки цвітуть і пахнуть

28 Вересня 2009 12:42
Комісія з огляду транспортних засобів розпочала свою роботу сьогодні. Як ніколи чисті і доглянуті маршрутки щедро зрошені парфумами. Власники транспортних засобів особливо привітні і доброзичливі. До перевірки луцькі перевізники підготувалися ретельно. Про це 28 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
«Якщо машина не проходить огляд, ми розриваємо договір з перевізником стосовно конкретної маршрутки і оголошуємо конкурс на заміщення вакантного місця», – зазначив секретар комісії Володимир Мацьків.
За першу годину роботи було перевірено 11 маршруток, 9 з яких уже відправили на доопрацювання. Перевіряли технічний стан, наявність «екіпіровки» (медичної аптечки, вогнегасника, сигнального жилету) та загальний вигляд транспортного засобу. Огляд проводили представники міської ДАІ та відділу хорони праці Луцької міської ради.
«Як таких претензій до перевізників у нас нема. Понад 90 відсоткам автівок ще немає трьох років. Найстаріша з них – 2002 року випуску, тож стан машин в цілому можна рахувати задовільним», – додав пан Мацьків.
Всього Луцьком курсує 262 маршрутних автівок, 21 з яких перевірено вже сьогодні. Це маршрути 26-а, 17, 17-а. Перевірка триватиме до 14 жовтня і проходитиме щоденно, окрім вихідних.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 13:09
цікаво, а прокурені двійки - це теж "пахнуть"? інколи просто виходиш з машини - бо дихати немає чим...
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 22:08
Їхала сьогодні в 17 і ніяких змін на краще не помітила. Водії грубіянять та принижують пасажирів, не говорячи вже про стан транспортного засобу
Анонім Показати IP 28 Вересня 2009 22:36
А хто примушує водіїв транслювати в салон музику , яка подобається ЇМ ?Як би реагували пасажири, якби , наприклад , водій "пшикав" би на кожного одекольоном ШИПР ? Ну , заходиш , приміром , до салону , нахиляєшся з грошима , а тобі в мордель - П-Ш-Ш-ШШШ ! Слідуючий ! Чого я маю слухати різну гидоту за мої гроші ! Кому подобається - будь ласка - навушники на вуха - і - хоч Круга , хоч Тіну Кароль . Який дебіл - за мої грошщі - вкручує "кончені" динаміки в салон ? Встав їх собі в ср... та слухай досхочу !Ніззя так з людями !
Анонім Показати IP 30 Вересня 2009 10:56
Шановне редакторство, як стан можна рахувати? Рахують числа, гроші. Ви ж люди з вищою освітою! А може на "Волинські новини" підбирають усіх з вулиці? Чому така неграмотність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus