USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Спікер ВР заперечує те, що сідав у спецвагон у Луцьку

6 Серпня 2013 18:00
У Верховній Раді України спростували інформацію про те, що спікер Володимир Рибак їхав до Києва в особистому спецвагоні, який вночі у Луцьку причепили до потяга Ковель – Київ, - інформують Newsru.ua.

У зв'язку з цим спікер має намір звернутися до Генеральної прокуратури та суду з проханням розслідувати появу в деяких ЗМІ неправдивої інформації, - йдеться в повідомленні прес-служби парламенту.

У повідомленні наголошується, що в понеділок деякі інтернет-видання розмістили на своїх сторінках неправдиву інформацію про нібито використання Рибаком у неділю, 4 серпня, окремого VIP-вагону поїзда Ковель - Київ в районі станції Луцьк.
«Повідомляємо, що голова Верховної Ради України Володимир Рибак з п'ятниці по понеділок працює на своєму робочому місці у парламенті. А також, що Володимир Рибак має намір звернутися до Генеральної прокуратури і суд з цієї нагоди (поширення брехливої інформації)», - сказано в повідомленні.
Також прес-служба Ради висловлює жаль і засмучення з приводу подібних обвинувальних публікацій і сподівається на більш уважне ставлення до перевірки наведених фактів перед публікацією.
Нагадаємо, видання «Коментарі» поширило інформацію про те, 4 серпня, до пасажирського поїзда сполученням Ковель - Київ на станції Луцьк причепили додатковий вагон, в якому перебував спікер Володимир Рибак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
dfcz Показати IP 6 Серпня 2013 21:55
ей жовта газитенка ,суши весла за наклеп треба відповідати...
А был ли мальчик Показати IP 7 Серпня 2013 08:17
...щось тут не чисто? як кажуть: диму без вогню не буває! якесь алібі мудрагелить собі цей ловець риби...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus