USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортсмен-ветеран з Волині пройшов марафон більше 21 кілометра

31 Серпня 2016 08:45
Пішохідний марафон вулицями міста за участю спортсмена з вадами опорно-рухового апарату Леоніда Оксіюка нещодавно відбувся у Ковелі, ‒ повідомляють у Ковельській міській раді.

Варто зазначити, що Леонід Оксіюк неодноразово брав участь в пішохідних марафонах у містах Республіки Польщі, Німеччини та України

Спортсмен-ветеран пройшов за маршрутом: вул. Грушевського – вул. Володимирська – вул. Незалежності - бульвар. Лесі Українки - парк відпочинку імені Лесі Українки. Загалом, подолавши дистанцію 21 кілометр 700 метрів.

Своєю жагою до життя, силою волі, сміливістю, витривалістю, рішучістю та оптимізмом Леонід Оксіюк показав хороший приклад підростаючому поколінню. Він черговий раз довів, що можливості людського тіла і духу безмежні, а заняття фізичною культурою та спортом сприяють здоров’ю, силі та чудовому настрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus