USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Справу луцьких студентів, які замучили кошеня, донесли до міністра освіти

26 Вересня 2016 17:15
Півсотні активістів з Луцька сьогодні, 26 вересня, під стінами Міністерства освіти вимагали покарати садистів, які знущалися над тваринами.

Вони зустрілися з міністром освіти Лілею Гриневич. Про це повідомляє УНН.

Як розповіла директор комунального підприємства “Ласка” Богдана Новарчук, активісти вимагали відрахувати зі складу студентів авторку відео знущання над кошеням.

“Міністр була вражена побаченим відео, коли студентка луцького коледжу Національного інституту харчових технологій Любов Таропіна запихала кошеня в морозильну камеру, розігріту духову та пральну машину. Пообіцяла розібратися в інциденті, направити запити до правоохоронних органів, які проводять розслідування випадку жорсткого поводження з тваринами”, — зазначила Богдана Новарчук.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОМЕРЛО КОШЕНЯ, НАД ЯКИМ ЗНУЩАЛИСЯ САДИСТИ З ЛУЦЬКА

Рішення про відрахування авторів відео з числа студентів міністр освіти поки не прийняла.

Нагадаємо, минулого тижня відео студентки з Луцька Любові Таропіної викликало бурхливу реакцію зоозахисників.

У середу півсотні людей пікетували міський відділ поліції з вимогою покарати авторів відео знущань над кошеням, яке після всіх тортур викинули з 4 поверху - Любов Таропіну та її спільника Юрія Гнатюка. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Просто Показати IP 26 Вересня 2016 17:38
Краще б Авакову! Закривати таких недоумків треба!
Зазирніть до Просто Показати IP 26 Вересня 2016 17:55
за зачинені двері 50% (це ще по мінімуму) ніби пристойних сімей, де мужики катують психологічно або й фізично своїх дружин, яким нікуди подітись з спільної, або ще гірше його квартири,а поліція- міліція може лише ата-та-та зробити в цій ситуації і виписати штраф, який заплатиться з сімейного бюджету, і де батьки репетують і лупасять своїх дітей, роблячи з них моральних, а буває що й фізичних калік, і за це, як правило, взагалі нікому нічого не буває, а тоді доносьте до Авакова справу з кошеням, якого безумовно шкода і негідників треба покарати. Але на фоні нашого повсякденного життя, з його звичними жахами, на які ніхто не звертає уваги, цей лемент відносно кошеняти вже починає дратувати.
ЧУЄШ до Зазирніть Показати IP 26 Вересня 2016 18:46
ТИ, ВБОЛІВАЛЬНИЦЯ ЗА НЕЩСНИХ ЖІГОК І ДІТЕЙ, ЖІНКИ САМІ ОБИРАЮТЬ СОБІ ТАКЕ ЖИТТЯ, А ДІТИ ПРИНАЙС=МНІ МОЖУТЬ ПОСКАРЖИТИСЬ БР ВМІЮТЬ ГОВОРИТИ, А ТВАРИНА БЕЗПОМІЧНА!!! А ТИ "ГУМАННЕ ЧПО" БАГАТЬОМ ЖЕРТВАМ НАСИЛЛЯ ДОПОМОГЛА??? Я ТОЧНГО ЗНАЮ - НІ!!! БО ТІ ХТО ЗДАТНІ СПІВПЕРЕЖИВВАТИ ВОНИ ВБОЛІВАЮТЬ ОДНАКОВО ЗА ВСІХ І ЛЮДЕЙ І ТВВАРИН!
Психіатр до Зазирніть Показати IP 27 Вересня 2016 09:10
а хто дружин заставляє жити з такими чоловіками?? Да і дружини всякі бувають, особливо в теперішній час. Ви особисто робили дослідження про 50 процентів, чи хворою фантазією навіяло?? Ніхто, звичайно пок*дьків не виправдовує, але в сімї де в жінки присутні мозги і жіноча мудрість, переважно все нормально. Так, що шановна, не треба свої особисті проблеми, які у Вас вочевидь є наслідком нерозуміння свого місця і ролі в сім`ї, екстраполювати на всіх. Ви з собою спочатку розберіться, може і ахінею всяку писати не буде потреби.
Я до Психіатр Показати IP 27 Вересня 2016 10:36
а ти робив таке дослідження, психіатр хр*нов, що так впевнено заперечуєш? чи позиція, якщо очі на проблему закривати, то її й не буде, а кошеня пожаліти набагато легше на словах звичайно, бо ніхто ж вас, що зараз репетують і б"ються в істериках по замученому кошеняті собі додому з вулиці аналогічне нещасне бездомне кошеня не візьме. А дружин заставляє безвихідь жити з покидькам і не треба тут п..здіти про вибір - на житло в нашій країні жінці реально заробити? може кредит для цього на нормальних умовах можна взяти, чи може орендувати цивілізовано є можливість і ще зарплати вистачить на їжу, одяг, взуття, навчання, лікування , відпочинок для дитини ну і для себе хоч по мінімуму?!
Психіатр до Я Показати IP 27 Вересня 2016 11:51
А я про дослідження нічого і не стверджував. Просто у Вас запитав "откуда ветер". Аналізуючи Ваш теперішній пост, можна стверджувати, що якраз Ваші сімейні негаразди знаходяться в Вашій голові. Непомірна тяга до домінування в сім'ї без достатнього розуму і ресурсів для цього, що напевно є "багом" виховання в дитячому віці, а також впевненість в тому, що Вам всі і вся щось винні, якраз і є причиною Ваших проблем. Поміняйте свій світогляд, своє відношення до людей і у Вас все наладиться. Впевненість, що є тільки моя думка і неправильна, ні до чого путнього не приведе і коти тут ніпричом.
Н. Показати IP 26 Вересня 2016 18:26
Садистів, що замучили тваринку слуд судити і відчислити з освітнього закладу. Таку жжлрстокість ці нелюди можуть примінити в будь-який момент і щодо лдюдей. їх слід жорстоко засудити!!!
Н. Показати IP 26 Вересня 2016 18:30
Ніякого прощенняя цй садистці, що замучила кошенятко зі своїм напарником не може бути. Її слід засудити, ця крихітка ЖИТТЯ, як можна було зхнущатись так жорстоко над ним?! Нині 0 тваринку, а завтра людину так само замордують. Сором і прокляття жорстокості!
ПРАЦІВНИКОСВІТИ! Показати IP 26 Вересня 2016 18:33
НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ ЛЮДЕЙ ЯКИХ ПРИЗНАЧАЮТЬ МІНІСТРАМИ --ВРАЖАЄ!!!! Пофесійні навчальні заклади, яким і є коледж Національного інституту харчових технологій , на данний час керуються Закном України про "Про професійно-технічну освіту" і стаття 39 чітко дає можливість і зобовязує відраховувати таких негідників!!!! .Також пані міністр, в мене складається враження, мало розуміється в сучасних засадах виховання молоді, які засновані на міхнародних і національних концепціях!!! Або вона в "лолі" з керівництвом закладу от і неможе сама приймати рішень... Систем ПТНЗ дозволяє і- корупціний гнійник!!!!
так от Показати IP 26 Вересня 2016 18:42
Вона вже з Луцька виїхала і із коледжу документи забрала, шукайте тепер :)
АВАКОВ-Ч-ПО до так от Показати IP 26 Вересня 2016 19:12
ТО Ж КРИМІНАЛ ПОРУШЕНО! ТО ДЕ ПІДПИСКА ПРО НЕВИЇЗД????
бандерівець Показати IP 26 Вересня 2016 19:16
Це що вони моральні уроди це і так зрозуміло!! Але вже так роздули справу що робиться смішно.. Да і за чий рахунок ця движуха в Київ і в Києві??
Духовний до бандерівець Показати IP 26 Вересня 2016 22:34
Так треба ж дані попіаритися, ..
ДИРЕКТОРУ КОЛЕДЖУ Показати IP 26 Вересня 2016 19:29
Злякавшись резонансу заставив забрати документи щоб ніхто недокопався до його мазінацій!!! Мр@зь, прибрав до лап державне училище ытворить там що хоче!!
волинянка Показати IP 27 Вересня 2016 02:26
Жахливо,це не люди,страшно,без сліз не можна дивитись,але життя бумеранг,їхні катування вернуться до них самих,але страшніші в багатг разів!
Тетяна Показати IP 27 Вересня 2016 23:08
Народ, а ви вкурсі, як потрапляє до вас на стіл м'ясо??? Чим свиня чи маленьке беззахисне телятко відрізняється від кота??? Чого ви тут про це не кричите??? Чого вже 2 тижні мусолите цю тему??? Знайдіть собі якесь заняття, а не їздіть доносити всяку х**нь до міністра. Реально в багатьох сім'ях дітей луплять так, що котику і не снилось, а сусіди їх про це знають і всі мовчать. А тут такий лемент. Вгомоніться вже!!!
Анонім до Тетяна Показати IP 29 Вересня 2016 03:49
Тому що все починається з тварин...Такі садистські нахили говорять лише про психіатричні проблеми.Не виключено, що воно (бо важко назвати людиною),моральний відстійник, сама була жертвою домашнього насилля...Питання, як ця істота взагалі в майбутньому зможе виховувати дітей.А стосовно проблем у сім'ях...Люди,не можна бути байдужими...Є соціальні служби,поліція та найбільшою рушійною силою є ми...ось уже і дітей викидають з вікон....і сусіди мовчали,не звертали уваги...на психічно хвору "мамцю"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus