USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Справу про смертельну ДТП поблизу «Ягодина» можуть «зам'яти», - ЗМІ

27 Жовтня 2016 08:28
Волинянин побоюється, що справу щодо смертельної ДТП біля митного пункту пропуску «Ягодин» можуть «зам'яти».

Про це повідомив, з його слів, один із очевидці трагедії, - інформує КОРДОН.

Зі слів чоловіка, він на власні очі бачив, як збили пішохода, але інформація подана з вуст поліції чомусь дещо відрізняється від того, що сталось насправді.

Нагадаємо, у вівторок, 25-го жовтня, водій автівки «Nissan Primaster», рухаючись в напрямку міжнародного автомобільного пропуску «Ягодин», у районі АЗС “WOG” здійснив наїзд на молодика (1990 року народження), який, згідно з інфоимацією поліції, йшов проїжджою частиною дороги. Пішохід помер на місці від отриманих травм. Дорожньо-транспортна подія трапилась о 22:20.

«Цей 26-річний хлопець був сиротою. Він навчався в Головненській спеціальній школі-інтернаті. Потім жив і підробляв всюди, де доля давала можливість. Тієї ночі він працював “будильником”: будив водіїв фур, що стояли в черзі, аби ті під’їжджали вперед. Під час одного з таких візитів до вантажівки, його не помітив водій, що рухався по сусідній смузі, й збив. Ніхто на проїжджу частину під колеса не вистрибував. Більше того, зачепивши загиблого на капот авто, зловмисник протягнув його 50 метрів. Далі тіло злетіло під задні колеса однієї із фур», – розповів очевидець, який запевняє, що не потерпить того, аби за смерть хлопця-сироти ніхто не відповів чи понесли відповідальність “підставні” особи.

Водій втік, продовжив інсайдер, а потім пішки через годину сам прийшов на місце події здаватися поліції (авто в той час стояло десь в лісі). Більше того, цей транспортний засіб не його власність. Тобто, зі лсів того ж свідка, вочевидбь, прислали підставну особу.

«Ми запитали в поліцейських, чи вони взяли хоч відбитки пальців із керма авто, що наїхало на хлопця, та того, хто прийшов здаватися. Мовляв, у нього був такий шок, що він поїхав далі, а тепер прийшов пішки (лишивши своє авто) невідомо звідки. Правоохоронці відповіли нам, що відбитки не брали й щоб ми не лізли не в нашу справу. Бо вони роблять так, як треба», – додав інсайдер.

Чоловік, який зателефонував журналістам, запевнив, що просто так ніхто про цю справу не забуде, навіть, якщо в загиблого не було рідних, лише один брат.

Панахида за загиблим відбудеться сьогодні о 12:00 в Свято-Георгіївському храмі міста Любомль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2016 08:52
А підкажіть, що в цій справі треба розлідувати? Хіба водій винен? Як на мене то водій - постраждалий.
Анонім 2 Показати IP 27 Жовтня 2016 09:21
А втикати з місця ДТП то хороша річ його без суда на 10 посадити їхав один покази давав другій хай найдуть той хто їхав
Анонім 3 Показати IP 27 Жовтня 2016 22:15
Какое право вы имеете судить 10 20 лет,сам факт што водитель вернулся отвечать за поступок!!!Здесь побывал в аварии, слава богу без последствий ,вспоминаю месяц все события от шока ,а на месте этого водителя ему и так большой плюс, что в течение часа он хоть пешком но пришёл отвечать за поступок ,и не ехал же он специально чтобы это сделать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus