USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спростять систему перетину кордону на авто

27 Вересня 2016 14:46
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення Державній фіскальній службі та Державній прикордонній службі спростити систему перетину кордону до нового року, щоб людина не виходила з автомобіля, а до неї підходили прикордонник і митник. Таке доручення він дав під час засідання уряду, - інформує УНН.

Прем'єр наголосив, що людина під час проходження митного контролю "бігає з паспортом як скажена від віконця до віконця, в одному з яких сидить митник, а в іншому прикордонник".

"Я вимагаю, спільний наказ ДФС і прикордонній службі, немає чого людям, які подорожують, виходити з автомобіля і бігати з цими документами... Тому, будь ласка, до нового року переробіть всю систему. Прийшов прикордонник, взяв паспорт у людини, пішов зробив свою роботу. Митник підійшов до автомобіля, подивився, якщо потрібно, і поїхали далі (подорожуючі - ред). Цей подвійний контроль нікому не потрібен. Давайте цю "совєтчину" забирати з системи обслуговування людей", - наголосив прем’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Патріот Показати IP 27 Вересня 2016 14:53
І що це змінить???? Буде прикордонник забирати паспорта з авто і на пів години........ а так хоч коли над головою стояли, то "підкрутити" - прискорити можна було......
---- Показати IP 27 Вересня 2016 15:08
Це не для тебе (патріот сигаретчик) це для туристів!!!
колейка до ---- до ---- Показати IP 27 Вересня 2016 15:58
В черзi немае значення чи ти турист чи "патрiот сигаретчик"-(цитую).
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2016 15:44
Давно пора, якщо я два-три рази в рік на кордон приїжджаю, не завжди розумію до якої будки йти першочергово, стоїш в одній черзі, а тут тобі кажуть ідіть спочатку в другу і знову ти в черзі одній, другій з тими сігаретчиками і контрабандьорами. Сігаретчикам їсти не давай дай в черзі постояти, язики почесати, вони нікуди не спішать, аби не застукали і вся їхня ціль.
сьогодні до Лучанин Показати IP 27 Вересня 2016 17:12
з нового року на Польскій стороні вроді будуть оформляти прикордонникі а митників не буде будуть їздити мобільними групами і зупиняти і в нас одних забрали б одних булоб краще ато тільки гроші беруть і не дивляться хто їде і куда якби бабло дали ....
А.П. Показати IP 27 Вересня 2016 18:35
Три роки їздив з сімєю на відпочинок в Болгарію ,через Порубне,ні разу з авто не виходив,самі приходили і митники і прикордонники,далеко не переходи з Польшею за відношенням до людей,а ніби одна країна.
Вол Показати IP 27 Вересня 2016 19:32
Моя думка така, якщо система така як в поляків, то повинно бути непогано. А от з очередями це непоможе!!! Там просто: їде той хто за очеріть платить.
Вол Показати IP 27 Вересня 2016 19:34
Моя думка така, якщо система така як в поляків, то повинно бути непогано. А от з очередями це непоможе!!! Там просто: їде той хто за очеріть платить.
Анонім Показати IP 28 Вересня 2016 09:37
Треба розгрібати ср*ч по повній. Знімати на кордоні не можна, чому ж це? Нехай би на камеру сказали "або 200 грн або зажену тебе на яму пару годин стоятимеш", "а чого паспорт пустий, де рожевий білет?". Наглі, жирні паскуди! Відношення до людей - надто зверхнє.
Лучанин до Анонім Показати IP 30 Вересня 2016 09:16
Ганяю в Польшу вже 3 роки 2рази в тиждень, ні разу мені не сказали чогось подібного що ти тут написав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus