USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стартував міжнародний пленер художників, які малюватимуть краєвиди Волині

4 Травня 2015 17:07
25 художників із України, Сирії, Молдови та Ісландії стали учасниками міжнародного пленеру «Краєвиди Волині».

Офіційне відкриття пленеру відбулося 1 травня в стінах Дубенського замку на Рівненщині, - повідомляє «Вісник+К».

Пленер відбувається під патронатом ЮНЕСКО та за сприяння українських меценатів, культурологів і мистецтвознавців. Планується, що митці створять до двох сотень картин та зарисовок на різну тему з «прив’язкою» до краси та величі волинського краю.

Зі сліва Андрія Левчука, голови благодійної організації «Добродії» та куратора проекту, нинішній травневий пленер особливий тим, що відібрані картини будуть не лише експонатами виставок в музеях, галереях і замках України та за кордоном, але й стануть предметами благодійного аукціону. За ціною до 10 тисяч гривень, а той більше, мистецькі витвори планують продати задля підтримки українського війська.

Фото: Дубенський замок

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus