USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студентам луцьких коледжів Святий Валентин приніс по 100 гривень

12 Лютого 2016 16:52
Молодь, а зрештою, й всі душею молоді люди, з нетерпінням чекають коли настане найромантичніший день року – День Святого Валентина.

Як би не було сумно, але на Волині, як і в кожній області, є діти, які з певних причин втратили батька чи матір. Робити добро іншим, дбати про обділених долею дітей – прямий обов’язок червонохрестівців.

Напередодні Дня Святого Валентина, 12 лютого 2016 року, Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України провела благодійну акцію.

Як повідомили у прес-службі червонохрестівців, під час заходу голова обласної організації Товариства – Валентина Пришко вручила матеріальну допомогу в сумі 100 гривень кожному студенту із числа сиріт, напівсиріт і позбавлених батьківського піклування Луцького базового медичного коледжу, Луцького педагогічного коледжу та Волинського державного училища культури і мистецтвім. І. Ф. Стравінського відповідно до списків, наданих керівництвом цих навчальних закладів.

Всього надано допомоги 29 студентам на суму 2 900 гривень із благодійних коштів, що надійшли від пожертв громадян в червонохресні скриньки, які встановлені в гіпермаркетах «Епіцентр» і «Нова лінія» міста Луцька.

«За добро – добром відплачують» - говорить народна мудрість. То ж не забуваймо творити добро, і тоді світ стане кращим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus