USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд відмовив прокурору Масалову у скасуванні догани

11 Червня 2015 18:12
Позов прокурора Луцького району Сергія Масалова про визнання протиправним оголошення йому догани Волинський окружний адміністративний суд не задовольнив.

Засідання щодо розгляду справи відбулося 11 червня у Луцьку.

У своєму позові Сергій Масалов просив визнати протиправним наказ виконувача обов’язків прокурора Волинської області Олега Корецького від 4 березня цього року про притягнення його до дисциплінарної відповідальності. Йшлося про висновок службового розслідування щодо нього та прокурора Романа Довжика. Було визнано, що внаслідок неналежного виконання службових обов’язків, неправомірно притягнули до кримінальної відповідальності жінку, яка не перебувала за кермом автомобіля, який скоїв ДТП.

До слова, сам позивач знову не з’явився на судове засідання. Раніше, 5 та 8 червня, через неявку позивача, засідання переносили. Цього разу, відповідно до заяви Сергія Масалова, справу розглянули за його відсутності.

Представник відповідача Тетяна Романішина надала судді Руслану Денисюку додаткові документи щодо службової перевірки, зокрема, акт про відмову надавати пояснення Романа Довжика, рапорт начальника слідчого відділу на ім’я прокурора області про те, що працівники прокуратури відмовляються надавати пояснення з приводу обставин перевірки, звернення громадянки в прокуратуру щодо неправомірних дій під час досудового розслідування тощо.

Суд постановив повністю відмовити у задоволенні позову Сергія Масалова. Постанова набирає сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лопоха Показати IP 11 Червня 2015 18:55
Те масало бухе збило на купленому на одну зарплату джипі в різний час двох дівчат, одна померла. І воно ще прокурор?
дмб до Лопоха Показати IP 11 Червня 2015 18:57
А детальніше про ту що померла?
не пацик Показати IP 11 Червня 2015 19:22
ладушки-ладушки где ты был у бабушки ?- я подумав що він вже давно десь відкрів адвокатську контору в киеві чи декан луцького вишу -ба а він ще працюе ? якась незрозуміла вже для всіх люстрація
масалов Показати IP 11 Червня 2015 22:21
Дядько має пенсію іигроші і йому все в т,ч робота до одного місця, от і суиться.
Анонім Показати IP 12 Червня 2015 03:27
А де 5-влада?
лучанам Показати IP 12 Червня 2015 10:39
масал втык в декретну выдпуску, от тепер ы буде йому пенсыя як простим смертним, правда маэ кафе в луцьку проживе скот...а
Лучанин Показати IP 15 Червня 2015 00:19
Масалов должен сидеть не в кресле прокурора, одна дама Лучанка готовит "Барину" сюрприз. Поживем увидим. Ср*чкуешь Барин???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus