USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свято в Луцькому замку: виступи музикантів, майстер-класи та козацький куліш

21 Травня 2016 18:00
Средньовічний замок прийняв народних майстрів та кулінарів, а також воїнів АТО й козаків, які ділилися досвідом та демонстрували зброю - як стародавніх лицарів, так і трофеї, здобуті в АТО. У рамках відзначення Днів Європи в Україні в Луцькому замку організували свято.

Культурно-мистецький фестиваль «Луцький замок – колиска об’єднаної Європи» відбувається сьогодні, 21 травня.

Вхід для відвідувачів вартував 10 гривень, для дітей - 5.

Фестиваль видався скромним, у порівнянні із програмою, яку обіцяли в облдержадміністрації. Хоча офіційне відкриття значно затягнулося, а кулінарів української народної кухні було не надто багато, втім, цікавинок можна було знайти чимало: відвідати екскурсію та подивитися на дива виставки «Технології минулого», оглянути мальовничі краєвиди з головної вежі замку, оглянути виставку кованих виробів чи постріляти з лука. Щоправда, за усі ці розваги потрібно додатково платити.
Не оминали відвідувачі фестивалю й воїнів АТО, які привезли з фронту трофеї.

Чоловіки розповідали про кожен із представлених експонатів зброї, давали їх потримати в руках та дозволяли фотографуватися. Поряд не менш цікавими були волинські козаки, які розповідали про зброю давніх українських лицарів.
Також козаки взялися готувати для відвідувачів куліш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus