USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Світ без обмежень»: як у Луцьку діти-переселенці вивчають мови

30 Листопада 2015 10:40
Діти переселенців та лучан разом вивчають іноземні мови. Безкоштовні курси з англійської та німецької мов стали можливими завдяки проекту «Мовна школа «Світ без обмежень», ініційованому ГО «Переселенці Криму та Донбасу» за підтримки Луцької центральної міської бібліотеки для дітей та Stabilization Support Services.

«Чимало батьків не мають можливості оплачувати навчання дітей у приватних школах з іноземних мов та наймати репетиторів. Для нас важливо, що завдяки цьому проекту ми зможемо допомогти не лише нашим дітям, а й дітям лучан та зробити свій внесок в розвиток громади, яка нас прийняла у цей важкий час» - говорить керівник проекту, член ГО «Переселенці Криму та Донбасу» Яна Агеєва.

Організатори проекту вважають, що така ініціатива надає можливість дітям лучан та переселенців не лише спільно з користю проводити час, а і розвінчати деякі стереотипи та познайомитись ближче: «Це сприятиме більшому розумінню між майбутньою молоддю держави, бо деякі діти й після наших занять будуть товаришувати, дружити та разом будувати майбутнє».

Зараз у «Мовній школі «Світ без обмежень» навчається понад 40 вихованців. Заняття проходять у Центральній міській бібліотеці для дітей м. Луцьк (проспект Президента Грушевського, 1) для дітей віком від 3 до 16 років. Графік занять розроблений таким чином, щоб дітки мали змогу відвідувати мовну школу невеличкими групами по 4-5 чоловік, відповідно до їхнього віку, двічі на тиждень. Наймолодші учні вивчають іноземні мови один раз на тиждень.

Під час занять вихователі використовують розвиваючи, навчальні, розважальні методики та програми з вивчення іноземних мов, на які зазвичай у батьків та шкільних вчителів просто не вистачає часу. На заняттях діти переглядають фото, відео, прослуховують аудіозаписи та просто грають в ігри. Вивчення мов проходить легко й невимушено. До речі, викладачами у мовній школі також є переселенці та лучани.

Долучитися до «Мовної школи «Світ без обмежень» ще мають можливість діти, які бажають вивчати німецьку мову. Звертатись можна за телефоном: (095) 430-95-44.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus