USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Табір Волині визнали кращим в Україні

25 Листопада 2012 11:42
Почесну грамоту Кабінету Міністрів України та медаль за вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку, високі результати та досягнення в організації оздоровлення та змістовного дозвілля дітей отримав позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Юний турист» Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.

Про це інформують Відомості.ua.

Так, із року в рік Центр туризму, спорту та екскурсій, як координатор туристсько-краєзнавчої роботи в області, залучає тисячі школярів та студентів до активних форм відпочинку та оздоровлення, яке урізноманітнюється за змістом, формою та місцем проведення. Це - екскурсії, подорожі, експедиції, туристсько-оздоровчі табори. Як повідомив директор установи Леонід Толстіхін, у цьому році специфіка оздоровлення та відпочинку дітей дещо змінилась.

У попередні роки Центр туризму організовував великі туристсько-оздоровчі наметові табори на волинських озерах та тематичні зміни на турбазі «Юний турист», де мали можливість активно відпочити до 800 дітей протягом літа. У кінці минулого року керівники області прийняли рішення – передати обласному Центру туризму дитячий табір «Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району. І вже цього літа оновлений табір гостинно відкрив свої двері для школярів із різних районів області. За три тематичні зміни, які працювали протягом літа у стаціонарних таборах «Сонячний» та «Юний турист», Центр туризму оздоровив понад 450 дітей різних категорій – туристи-спортсмени, обдаровані - переможці обласних змагань, олімпіад, турнірів та конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт, з малозабезпечених та багатодітних сімей.

В перспективі Центр туризму планує розширити можливості для організації круглорічного відпочинку та оздоровлення не лише волинських школярів та студентів, а й проводити всеукраїнські та міжнародні заходи, а з часом – створити міжнародний центр дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
сонечко Показати IP 25 Листопада 2012 17:32
У "Сонячному" я проходила практику в далекому 91... Романтика,чудові спогади... Це справді найкращий табір, бо там я залишила часточку свого серця.
Добі Показати IP 26 Листопада 2012 10:32
"Сонячний" - найкращий табір у світі!)
ннн Показати IP 26 Листопада 2012 17:32
ви там були там таке враження що ти у 70_тих якийсь бред
брехня Показати IP 26 Листопада 2012 19:10
це якась брехня хто там був туда не хоче
Андрій Показати IP 17 Грудня 2012 20:27
Там класно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus