USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Танкіст 51 бригади отримав нагороду за героїзм

21 Листопада 2014 14:05
Танкіст 51 бригади Богдан Макаров отримав орден "За мужність" 3-го ступеня. Про це інформує Костянтин Зінкевич в мережі.

"51/14-а механізована бригада! Наш легендарний танкіст Богдан Макаров за героїзм під час боїв за Сєвєродонецьк та Лисичанськ отримав орден "За мужність" 3-го ступеня! Таки має значення, коли хтось збере свідчення про події та конкретний подвиг! Дякую також Юрий Бутусов за прославлення доброго імені наших танкістів", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтера, Богдана сфотографували біля госпіталя в Луцьку, де лікарі приводять його "в порядок".

Нагадаємо, раніше командира танка 51 бригади Богдана Макарова відправили на лікування та реабілітацію на Кіпр.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, військового 51 бригади Віктора Хмелецького посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

До того ж, нагадаємо, у Володимирі-Волинському депутати міської ради нагородили п’ятьох військових 51-ої ОМБ посмертно відзнакою «За заслуги перед містом»: підполковника Спасьонова Василя Володимировича, майора Хмелецького Віктора Івановича, майора Полінкевича Леоніда Олександровича, старшого солдата Упорова Ігоря Романовича, оперуповноваженого відділу прикордонної служби «Біловодськ» Луганського прикордонного загону старшого лейтенанта Максименка Олександра Олександровича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БІЙЦІВ 51 ОМБ НАГОРОДИЛИ ДЕРЖАВНИМИ НАГОРОДАМИ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НОНА Показати IP 21 Листопада 2014 14:41
Нехай цей орден буде знаком великої шани своїм захисникам. Бережи вас Господь!
Патріот Показати IP 21 Листопада 2014 14:57
Слава Україні! Героям Слава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus