USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Темна сторона українського футболу: заробіток на поразках

4 Травня 2015 13:17
Справжній жах футболу: метод, яким гравці брешуть фанатам і заробляють на поразках. Такі випадки є у всіх українських лігах, - повідомляє ТСН.

Футбол - це свято, це живі емоції. А ще нам кажуть, що футбол - це непередбачувані повороти, невідомий фінал. А якщо усе це неправда, показуха, футбольна матриця? Якщо ваша команда до початку матчу знає, що програє. Що, коли команді вигідно програти? І хто ж тоді виграє?

Програма "Гра без правил" на каналі 2+2 розкриває, як працює ринок підпільних футбольних ставок. Схема організації таких матчів проста. Гравці навмисно пропускають голи й програють із результатом на який поставлені гроші. Команда-суперник радісно виграє і навіть не здогадується, що допомагає конкурентам вигравати гроші.

Крім "букмекерських контор" існує не менш важливе поняття "біржа ставок" і там теж багато заряджають на футбол. "Біржа ставок" - це вид фондового ринку, де азартні люди грають не проти контори, а один проти одного.

Якщо букмекерська контора бачить підозрілий матч, вона закриває прийом ставок. "Біржа" нічого не закриває, бо грають не проти неї.

Один інтернет-гравець кидає гроші на перемогу першої команди, інший - на перемогу другої. Таким чином вони укладають угоду, а біржа просто отримує відсоток від чиєїсь перемоги.

Наші команди досягають успіхів у Європі, а тим часом український футбол "гниє" зсередини. Його врятує лише закон про кримінальну відповідальність за "договірні матчі".

Програма Гра без правил, що виходить на каналі 2+2, у третьому випуску розповідає, як і хто заробляє на українському футболі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 4 Травня 2015 14:36
Кварцяний - перший клієнт "Біржі ставок".
Хлоп Показати IP 4 Травня 2015 15:15
Кварцяний - людина, яка сама витягуе волинський футбол. Без якоi Волинi взагалi не було б (i пiсля нього не буде, дай Боже йому сили) на футбольнiй картi Украiни. Iнша справа, може перехожi cкинуться на з/п футболистiв Волинi?
Пацанчик до Хлоп Показати IP 4 Травня 2015 16:01
Щоб не робив Кварц це Подвиг на фоні волинсько-поліщуцького б...дства.
Перехожий до Хлоп Показати IP 4 Травня 2015 16:24
ФК "Волинь" за Кварцяного, це завжди ІНКУБАТОР гравців. А те, як в першому колі награють очки, а в другому зливають все, що тільки можна, ні для кого не є таємницею.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus