USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терміново шукають донорів крові онкохворому волинянину

27 Травня 2016 08:16
Волинянину Василю Кішаку, хворому на лейкемію, терміново потрібна донорська кров. Про це пише журналістка Поліна Січевська у Фейсбук.

«Щойно розмовляла з жінкою, чоловік якої хворий на лейкемію. Ви б чули той сумний голос.

Страшна біда спіткала сімейство Кішаків з Шацька. Вісім тижнів тому голова сімейства дізнався, що у нього лейкемія. Зараз 55-річний Василь Кішак перебуває на лікуванні у Боголюбах. На сьогоднішній день він вже переніс 2 хіміотерапії», - пише у соцмережі Січевська.

Зі слів журналістки чоловіку постійно потрібна кров. Але оскільки він має рідкісну групу крові, першу мінус, то донорів знайти складно. Тож дружина Світлана просить небайдужих громадян, які мають таку ж групу, стати донорами і допомогти врятувати життя її чоловіка.

Номер телефону дружини: 0968814137. Донори необхідні уже в п’ятницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus