USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«ТЕРРА ФУД» гарантує здавальникам високі ціни на молоко

24 Липня 2014 09:00
Молочна компанія «ТЕРРА ФУД» гарантує населенню ціни на сире молоко на рівні 2,2 – 2,5 гривні за літр.

«ТЕРРА ФУД», до складу якої входять 18 молокопереробних заводів з усієї України, і, зокрема, Рожищенський сирзавод на Волині, підписала меморандум з Міністерством аграрної політики та продовольства України, щоб гарантувати населенню ціни на сире молоко I сорту на рівні не менше 2,5 гривні і ІІ сорту – не менше 2,2 гривні за літр, призупинивши таким чином сезонне падіння цін на молочну сировину.

Сьогодні в Україні, напевно, не знайти переробника молочної продукції, який би не відчув на собі наслідки подій у державі. Загострення ситуації з поставками до Росії, перебої з транспортуванням вантажів до Криму та східних областей, різке підвищення цін на бензин та імпортні матеріали, необхідні для виробництва... І це ще далеко не увесь перелік «головних болів», від яких потерпають молочники. До цього додається «високий сезон» заготівлі сирого молока, коли його є через край. А от скільки та яких продуктів з нього робити, куди і кому їх продавати – питання, з яким переробники стикаються кожного дня...

З іншого боку, маємо простих людей, які тримають корову та заробляють вірну копійчину, здаючи молоко на переробку. Вони часто нарікають на великих заготівельників. Одні затримують розрахунки, інші пропонують мало. На щастя, ситуація - не безвихідна.

15 травня 2014 року відбулося підписання Меморандуму між Міністерством аграрної політики та продовольства України і провідними підприємствами-переробниками. Одним із ініціаторів підписання Меморандуму стала компанія «ТЕРРА ФУД» – великий український виробник, що має 18 молокопереробних заводів у 10 областях України.

Зокрема, Рожищенський сирзавод на Волині. Покупці по всій країні добре знають та люблять кефір, ряжанку, сметану і багато іншої молочної смакоти під торговельними марками «Біла лінія», Premialle, «ФЕРМА», натуральні сири «ФЕРМА» та «Вапнярка», рослинно-вершкові суміші та сирні продукти «Тульчинка» та інші продукти виробництва «ТЕРРА ФУД».

«Таким чином, цьогоріч, незважаючи на усі складнощі, нам вдалося запропонувати здавачам молока найвищу ціну для цього періоду за останні 5 років», зазначив Ігор Каракуц, директор із закупівлі молочної сировини компанії «ТЕРРА ФУД».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Міхельсон Показати IP 24 Липня 2014 09:21
в магазині понад 10 грн, і то нормалізоване зашибісь гешефт овер 400%
лучани до Міхельсон Показати IP 24 Липня 2014 10:01
А ти його збери, перероби, розфасуй , розвези по магазинах, перекрий збитки...і отримаєш не 10 грн,а 15 грн. Всі розумні чужі гроші рахувани, а собі соплі не можуть витерти.
1234 до лучани Показати IP 24 Липня 2014 10:43
то може ще й простому селянину , який гнеться біля тої корови нормальну ціну дати???...а не рахувати затрати постачальників???..
лучани до 1234 Показати IP 24 Липня 2014 10:58
Ніхто нікому незобовязаний "дати ". Нехай селянин сам торгується та захищає свої інтереси.
свій до лучани Показати IP 24 Липня 2014 13:17
Лучанин, ти хоч корову зблизька бачив і знаєш що і скільки вона їсть? Де ще такий навар. Ти баран в економіці і с\г.
Фермерам Показати IP 24 Липня 2014 10:00
Купую зараз фермерське по 5,00.Хороше молоко, не порівняти з розмішаним водою, що продають з рук жіночки. Фермери! Розширіть пункти продажу,щоб молоко можна було купити не тільки зранку перед роботою, а в годині 17-19.
свій до Фермерам Показати IP 24 Липня 2014 13:18
То просто тобі попали несовісні жіночки. Не треба всіх під одну гребінку.
888 Показати IP 24 Липня 2014 13:51
Потрібно людям платити реальну ціну ,робити якісні продукти а не пальмове масло добавляти. Не везти з італії ,португалії, за ссср Ковельські сири та молочка були якісні, єрємей і івахів загнали все в дупу , гсм бадяга. На заправках сервіс на високому рівні , це правда.
споживач Показати IP 26 Липня 2014 00:10
зайдіть на сайт споживчих експертиз і у вас відпаде бажання купувати такі молочні продукти, в тому числі і масло ферма.
читач до споживач Показати IP 29 Липня 2014 18:26
гм, споживач, часто читаю Тест, та такого не пригадую. Точно було, що терафудівська Біла лінія отримала відмінно. за кефір, здається. кефір і дійсно, як має бути. сам часто купую. а про масло Ферма вперше чую. де підтвердження?
Ирина Показати IP 26 Липня 2014 17:15
Польща- молоко від 0.99 грошей за 1 літр. І нічого, усім вистачає по грошах- і фермерам, і споживачам. Прийняв умови Асоціації згідно із законом- одіночні фермери просто не виживуть. Припиніть нявкати. Звикайте. Ідем у Європуууу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus