USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вже завтра: ТІК їде на великий концерт у Луцьку

3 Червня 2015 18:24
З всеукраїнським туром "Люби Ти Україну" приїздить до Луцька гурт "ТІК". Концерт приурочений до 10-ого дня народження команди. Відбудеться він на стадіоні "Авангард" завтра, 4 червня.

Наразі, кажуть організатори заходу, актуальна акція!

Так, лише протягом 3 днів, а саме 18-20 травня, під час покупки квитків на концерт ТІК на сайті gastroli.ua, використовуючи ПРОМОКОД "ILOVETIK", можна отримати знижку 50%.

Отож, 4 червня - Стадіон "Авангард"

Квитки.

Офіційна зустріч Вконтакті:

ТІК запрошує відсвяткувати 10-річний ювілей у Луцьку! 4 червня приходь на стадіон "Авангард". Квитки на gastroli.ua


Окрім того, відсвяткувати разом запрошує лідер гурту Віктор Бронюк! Велике Всеукраїнське турне "Люби Ти Україну" охопить 33 міста України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
бронюку Показати IP 19 Травня 2015 09:43
це буде провал. хіба що безкоштовно будуть роздавати квитки бюджетникам. напишіть скільки продалось квитків на оленів - посміємось ))
пфф до бронюку Показати IP 19 Травня 2015 12:04
Та ну! я думаю, буде повний стадіон! Люди підуть, всі хочуть якогось відриву..
Анатоль_ до бронюку Показати IP 3 Червня 2015 18:26
То наша з панею Наталкою Семенівною найулюбленіша естрадна група!
бандеровець Показати IP 19 Травня 2015 12:27
та підуть... Сам піду та багато знайомих збирається,тим більше що якраз таки концерти для стадіону а не для драмтеатру...
Анонім до бандеровець Показати IP 4 Червня 2015 07:11
Не знаю, как на счет этого коллектива, но некогда задорный и популярный исполнитель Михалок продолжает терять аудиторию и коллег по сцене. Так стало известно, что британские панки The Exploited отказались выступать на львовском музыкальном фестивале "Захід" вместе с группой Brutto (новый проект Сергея Михалка). Коллектив, заявленный в лайн-апе, внезапно сообщил организаторам о своем решении. "Привет, у нас для вас плохие новости. Группа сказала мне отменить шоу, потому что музыканты не будут выступать на фестивале, на котором играет группа Brutto", — говорится в сообщении менеджмента The Exploited. Многотысячный музыкальный фестиваль "Захід" должен состояться 15—16 августа недалеко от Львова. Планируется, что там выступят около 50 коллективов. The Exploited должны были отыграть свой сет на главной сцене фестиваля. Вот и получается, что с "клоунами" корчащими из себя арийцев никто не желают иметь дело, даже панки.
петро Показати IP 3 Червня 2015 22:40
Фуфло це ,а не гурт. Соліс -недовчитель і недомузикант. Лабають всяку хрінь,а тексти -ніби даун з перекрученими російскоукраінською мовою мізками нашкрябав. Г-но на електрогітарі. Я вас прошу...
валік до петро Показати IP 3 Червня 2015 23:19
це добре, що в коменти заліз Моцарт, і наклав купу каках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus