USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Дніпрі попрощалися із загиблими поліцейськими

26 Вересня 2016 16:42
Прийшли віддати шану загиблим не лише їхні колеги, а й пересічні містяни.

У Дніпрі сотні містян прийшли до театру імені Горького, щоб попрощатися з патрульними поліцейськими Артемом Кутушевим та Ольгою Макаренко, яких вбив екс-боєць "Торнадо" Олександр Пугачов.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Багато людей не стримували сліз. Без батька залишилася трирічна донечка Кутушева, без матері – двоє синів Макаренко. Поліція та мерія вже пообіцяли підтримку родинам загиблих поліцейських.

Прийшли віддати шану загиблим патрульним не лише їхні колеги, а й пересічні містяни. Також до Дніпра прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова національної поліції Хатія Деканоідзе.

Крім того на церемонію прощання прибув радник Авакова, нардеп Антон Геращенко, генеральний прокурор Юрій Луценко, голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко та мер Дніпра Борис Філатов.

Геращенко написав у Facebook, що на місці трагічної загибелі поліцейських за рішенням міської ради та з ініціативи міського голови Бориса Філатова, встановлять пам'ятний знак.

Нагадаємо, в неділю, 25 вересня, вранці у Дніпрі біля автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини. Увечері того ж дня Пугачов був затриманий.

Стрільця ще на автовокзалі намагався затримати водій маршрутки: він блокував "Сітроен". Однак зловмисник почав стріляти і в нього. Зі слів водія, Пугачов зробив у його напрямку п'ять-шість пострілів. Згодом стало відомо, що чоловіка нагородили пістолетом «Форт -17» за спробу перешкодити втечі убивці патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вячеслав Показати IP 26 Вересня 2016 21:22
Звичайно я співчуваю загиблим ... Однак у них були всі засоби для законної зупинки правопорушника ... У мене ж немає жодних таких засобів але на вулиці я можу зіткнутись навіть з озброєними псевдополіцейськими ...! ТО ХТО ЗАХИСТИТЬ МЕНЕ ....!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus