USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині неподалік кордону – ДТП з п'ятьма постраждалими

20 Січня 2017 16:53
Внаслідок лобового зіткнення автомобіля Opel Combo та Mercedes-Bens D 300 постраждало п’ятеро чоловік, двоє з них у важкому стані госпіталізовані в реанімаційне відділення.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини з власних джерел, ДТП трапилась на трасі Ковель-Державний кордон, біля повороту на село Годовичі Турійського району 20 січня близько 10 години ранку.

Інформацію підтвердили в секторі комунікації головного управління Нацполіції у Волинській області та повідомили, що за попередніми даними винуватець ДТП - водій Opel Combo. Чоловік не обрав безпечної швидкості та не врахував погодних умов, та стан дорожнього покриття, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Bens.

Внаслідок ДТП, водій і 33-річний пасажир Opel Combo госпіталізовані до реанімаційного відділення Ковельської районної лікарні з політравмами. Ще троє постраждалих - водій автомобіля «Mercedes-Benz 300 D» та пасажири віком 25 та 28 років госпіталізовані до відділень травматології Ковельської та Любомльської районних лікарень.

На місці аварії працювало 5 екіпажів «швидкої допомоги», в результаті усі постраждалі отримали екстрену медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus