USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У католицький Святвечір ледь не спалили головні ялинки Луцька

25 Грудня 2014 12:30
Три головні ялинки ледь не спопелили на католицький Святвечір у центрі Луцька. Про це інформують наші колеги з «Волинської газети».

Проходячи Театральним майданом близько 20-ї вечора, помітив під ялинками вогнище. «Хто ж це так небезпечно палить?» – задався питання лучанин. Одразу повернув до ялинок. Там вже стояв гурт небайдужих лучан, люди обговорювали незвичну подію. Виявилося, перед тим на площі гуляло четверо хуліганів, вели себе виклично і нахабно. У якусь мить під ялинами спалахнув вогонь, добре, що поруч проходило кілька чоловіків, блискавично зреагували й відкинули паперове кострище у безпечніше місце.

«Це мій кум Андрій щойно врятував ці три ялинки!», – каже лучанин, який з дитиною прогулювався вечірнім Луцьком.

«Я вже викликав міліцейський патруль, аби той з’ясував, хто намагався зробити шкоду нашому місту на католицький Святвечір» - зазначає він.

Чоловік показує, де було кострище. Паперові коробки були припасовані так, що мала зайнятися одна ялина, а відтак й дві інші, стовбур вже обпалило вогнем, чудом полум’я не дісталося сухих гілок. Хто це зробив, сподіваємось, правоохоронці визначать з відеоспостереження, яке ведеться на площі.

Кілька років тому на цьому ж газоні перед дорогою навпроти «Готелю Україна» вже горіла ялинка. На цей раз три красуні таки уберіг хоробрий лучанин Андрій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 25 Грудня 2014 13:15
Дикарі!!
777 Показати IP 25 Грудня 2014 13:57
На привеликий жаль такі дигенерати трапляються і серед луччан.
Всезнайко до 777 Показати IP 25 Грудня 2014 14:06
Так, основних можна було побачити на Євромайдані...
778 Показати IP 25 Грудня 2014 16:20
ті, що не хочуть вирощувати,а хочуть тільки керувати та ганьбити готове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus