USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«У колоні йшли герої, а ганьба тим, хто вів колону», - донеччани

26 Серпня 2014 13:03
Як виявилося, в окупованому Донецьку у 1941 році, на тій самій вулиці Артема, вже проходив один «парад полонених». Таким чином, виходить, що недолугі представники «ДНР» фактично скопіювали фашистський «парад». Так вважають мешканці окупованого терористами Донецька.

Про це написала у Фейсбуці журналістка Юлія Абібок, яка підтримує зв’язок із громадянами з зони АТО.

«Дзвонила знайома із «зони АТО». Просила розповісти цю історію - може, її прочитає хтось із тих, чиї родичі були серед полонених на вчорашньому донецькому «параді».

Олігофрени з ДНР назвали це копією параду за участю нацистських військовополонених в Москві в 44-му році. Але такий же парад проходив в окупованому Донецьку (Сталіно) в листопаді 41-го, саме на тій же вулиці Артема», - пише Юлія Абібок.

«У 41-му, як і в 2014-му, полонених вели зі зв'язаними руками. У Москві військовополонених не зв'язували. Вона бачила той донецький парад в якомусь військовому фільмі, який дивилася з батьком, який пережив Другу світову. І батько розповідав їй, що спостерігав ту ходу особисто. Розповідав, що радянські солдати трималися з такою гідністю, що нацистські конвоїри боялися підходити до них близько», - розповіла вона.

«Убогі ДНРівські реконструктори, думаючи, що відтворюють Москву-1944, насправді в точності відтворили Донецьк-1941, зігравши роль нацистських конвоїрів. Моя знайома кілька разів просила написати, що в колоні йшли герої, і якщо це і був парад ганьби, то ганьби тим, хто супроводжував цю колону», - йдеться в повідомленні.

Зі слів Юлії, жінка, яка надала дану інформацію, не здається і не збирається виїжджати зі свого міста, хіба що «в разі остаточної окупації його Росією».

«Давайте, путіни, лаврови, кисельови та ін., розкажіть ще цим людям про «хунту» і «бандерівців-фашистів». Давайте, нешановні мною українські «патріоти», скажіть ще раз, що на Донбасі були або залишилися тільки «асоціальні елементи», яких нежаль вбити. Більшість з вас не гідні і волосини з їх голови», - додала Юлія.

Нагадаємо, 24 серпня терористи «ДНР» провели по центральній вулиці Донецька колону захоплених в заручники українських військовослужбовців. Під час «параду» прихильники «народних республік» ображали українських силовиків, рвали і топтали українські прапори, а за колоною по вулиці проїхали поливні автомобілі комунального підприємства Донецької міськради, щоб «вимити» вулицю після полонених, які пройшли по ній.

Серед полонених були й волинські бійці.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛОНЕНІ ВОЛИНЯНИ - У СПИСКАХ УЧАСНИКІВ ДОНЕЦЬКОГО «ПАРАДУ». ІМЕНА



До слова, сьогодні в мережі з’явилися фото, як ДНРівці прикували до стовпа «агентку карателів» та побили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
увч Показати IP 26 Серпня 2014 13:06
коментар було видалено
Оксана до увч Показати IP 26 Серпня 2014 13:23
А ми - волиняни вважаємо це дійство - втратою з вашого боку людяності, гідності! Ви нелюди і для вас одна дорога - в пекло. Не забувайте, що сльози матерів і дружин цих Солдат до сьомого коліна вашим нащадкам будуть віддаватись!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 13:22
Куда смотрят модераторы? Сколько еще всякие моральные уроды и дегенераты из лугандона будут писать всякий бред на наших сайтах.
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 18:49
коментар було видалено
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 13:25
Скільки ще мразі різної залишилось у Донецьку! Але нічого, я думаю поливальні машини теж будуть мити вулиці після них і це буде скоро!
Rjkz Показати IP 26 Серпня 2014 13:37
а призвіще в *увч* не Леонтьев часом???? Ми тут політкоректні та гуманні, а воно біля свого кафе по Електроапаратній на день Незалежності смітник викрасило в кольори державного прапору, а над фірмою російський причепило, скоро вже почне відстрілювати волинян як приблудних собак, а ми все терпимо та відвертаємось
я до Rjkz Показати IP 26 Серпня 2014 16:58
А де сбу, чим займаеться, чи будемо самі ним займатися, нехай,гнида трясеться!!!
сбу до я Показати IP 26 Серпня 2014 22:50
Я тута
Програмер до я Показати IP 27 Серпня 2014 15:50
Можу тільки ай-пі його підказати... Якщо воно вам допоможе(
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 13:38
там би мали йти ті- хто прийняв рішення розпочати цю дибільну війну проти своїх людей- турчинови, коломойські і т.д. Але їх час ще прийде.
Там до Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 13:56
Такі, як ти - не "свої люди", ви навіть не дИбіли, бо дебіли, то нещасні хворі люди, а ви -НАВОЛОЧ - ракова пухлина, якої чим швидше потрібно позбутись якнайрадикальшішими методами, а не лікувати краплями проти соплів, як це робить наша влада.
Анонім до Там Показати IP 26 Серпня 2014 20:56
якщо ти думаєш, що ТОБІ вирішувати кому давати життя, а у кого забирати, то як завжди помиляєшся... бачили ми вже таких РАДИКАЛІВ, які на церквах хрести валили...
сірий вовк Показати IP 26 Серпня 2014 13:47
Виродки. Повинна бути повага до військовополонених, коли вже на те пішло.
Лучанка Показати IP 26 Серпня 2014 13:54
як на мене- там йшли ГЕРОЇ, а от конвой -це ганьна, ганьба не лише українського народу, а і людства вцілому!!!!
ЯЯ до Лучанка Показати IP 26 Серпня 2014 14:08
Як показали події у нашій країні і реакція на них світу та дії урядів провідних країн - людство настільки деградувало, що йому глибоко наср..ти, якщо навіть почнуть одне одного живцем жерти, аби це було не безпосередньо в них під носом. Навколо одна брехня і говорильня - золотий тілець рулить! Найперша продажна с.ка - Меркель!
Клич Показати IP 26 Серпня 2014 13:59
та хватить писати тут всяку всячину..............хлопці реально герої.........скоро,МИ , Український народ будем псковських дисантників росії ось так вести по ХРЕЩАТИКУ !!!! ГАНЬБА, ДНР і москалям ! СЛАВА УКРАЇНІ i ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
думка до Клич Показати IP 26 Серпня 2014 22:24
Бидло донецьке пора давно з землею зрівняти. Розумні вже давно виїхали!
Донбас Показати IP 26 Серпня 2014 14:02
Сила есть - ума не надо! Теперь всем ясно- кто фашисты. Их ждет та же участь. Верьте, терпите и ждите, правда восторжествует. Победа будет за Украиной .Россия вставай!
Петро Показати IP 26 Серпня 2014 14:20
Так, я цілковито підтримую дописувачів, полонені це ГЕРОЇ, а такі дописувачі як "увч", "Анонім" і їже іхніє це виродки - які не мають ні імені, Батьківщини, ні майбутнього, горіти вам в пеклі наволоч підлабузна.
Марія Показати IP 26 Серпня 2014 14:50
Скажіть,а це люди ! що стоять по сторонам і знімають на фото і кричать фашисти. і серед них старші жінки. А серед полонених вам в внуки , сини годяться. невже у вас серця немає ? Ви ж в аду будете горіти. Кацапи чортові!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 15:00
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 15:07
Ах ти нечисть,дивись бо тебе першого чеченці і приконьчать
Мама до Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 15:09
Ах ти падло. Гнати всіх донбасівців і луганців від нас до них.Після таких слів, волосся стає дибки.
Мама Показати IP 26 Серпня 2014 15:06
Господи, дай сили усе витерпіти нашим діткам. Господи поверни їх живими і захисти.Їх мами,дітки,дружини чекають.Ось хто ці нелюди фашисти,у звірстві вже переплюнули фашистів.А ми возимося з цими донецькими,думаємо де їм жити. Я думаю вони не кращі цих,які кидають яйцями у наших дітей, і кричать фашисти. Назад у Донецьк до сепартистів,або в расеюю гнати їх з нашої земля покидьків
сірий вовк до дончан Показати IP 26 Серпня 2014 15:33
Ти правий - судити будуть - але тих, хто в супроводі колони йде. Цю нечисть судити точно будуть, обличчя цієї звірини на знімках добре видно.
Реалист до сірий вовк до дончан Показати IP 26 Серпня 2014 17:12
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 26 Серпня 2014 17:09
Панове українці! А ви хіба не так всиняли, коли ставили на коліна "беркутівців", що повернулися з майдану, не поливали прикутого до стовба Башкаленка в мороз холодною водою?! Правило "своїм все - ворогам закон" працює на два кінці. Думайте про це наперед!!
Я до Лучанка Показати IP 26 Серпня 2014 17:57
Ти, пані, не дуже пані, а так, г.да
болить... до Лучанка Показати IP 26 Серпня 2014 17:57
З Башкаленка корона не впала, таких як він на коліна ставити треба раз на раз перед народом. Шановна Лучанка, Ви що не знаєте за що ставили на коліна "беркутівців" - студентів хто бив? за те і ставили. Всі хто при владі повинні постійно знати - їм в потилицю дихає народ і боятись...бо влада повинна служити народові і країні, служити
Рита до болить... Показати IP 26 Серпня 2014 18:39
Оті беркутівці, яких на коліна ставили зараз (більшість з них) в АТО. А щодо Башкаленка, то справа не в тому впала чи не впала з нього корона, а в тому, що потрібно просо залишатися людьми і відноситися до людей по людськи. До речі я розумію, ЩО вам болить, але скільки тих, хто займалися подібним у Луцьку зараз на Сході країни.? Перед камерами звичайно комфортніше ТАК поводитися з людиною, от і в Донецьку такі ж "херої"
Волинянка Показати IP 26 Серпня 2014 18:01
Таким як Башкаленко немає місця у владі, бо прийшовши до неї, він почав звільняти ні в чому не винних і чесних людей, відкривати кримінальні справи на замовлення на "неугодних". А ще вітання свої розміщує на волинському сайті. Нехай на колінах просить прощення у всіх, кому причинив зло. Найвищий суд божий і він покарає таких як він.
думка Показати IP 26 Серпня 2014 22:21
Там в дАУНБАСЄ . 80 % дибілів, яких давно пора х.... градами. Всі нормальні вже виїхали з пролетарського дибілстану ! Бидло-звірина пролєтарская!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus