USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ковелі відкрили пам’ятник борцям-визволителям

25 Серпня 2016 12:32
Пам’ятник «Борцям за волю України» відкрии у Ковелі на День Незалежності Украни, - інформують у прес-службі міськради.

Зокрема, вчора, 24 серпня, відбулися урочистості з нагоди відкриття пам’ятника «Борцям за волю України» на бульварі Лесі Українки. До слова, на цьому місці 19 серпня 1990 року вперше підняли синьо-жовтий стяг, а у 1997 році встановили символічний камінь з написом, що тут буде пам’ятник.

Автори ідеї – творчий колектив ПП «Кузня Росич» із селища Рокитне Київської області – зазначили, що кожен елемент композиції – символічний. Мовляв, це нагадування про події, що пробудили українців до боротьби і народили справжню українську націю.

Пам’ятник освятив благочинний УПЦ КП міста Ковеля настоятеля храму Дмитрія Солунського протоієрей Анатолій Александрук з духовенством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus