USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі затримали торговця зброєю

24 Лютого 2017 18:37
Прокуратура Волинської області та слідчі і оперативні підрозділи обласного управління СБУ 24 лютого викрили незаконну діяльність мешканця міста Ковель у сфері незаконного обігу зброї та вибухових речовин, повдомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Громадянина затримали під час чергового збуту під контролем правоохоронців вогнепального пістолета. Ще одну одиницю бойової стрілецької зброї та тротилову шашку вилучено під час санкціонованого судом обшуку за місцем проживання чоловіка. Крім того, в рамках проведення слідчих дій задокументовано факт попереднього збуту цією ж особою двох ручних протипіхотних гранат.

Наразі у кримінальному провадженні слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання про повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні злочину та про обрання запобіжного заходу.

Вживаються також заходи задля встановлення каналів надходження зброї в область.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює галузевий підрозділ прокуратури Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus