USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві попрощалися з полеглим волинським офіцером-десантником

5 Вересня 2015 12:53
Уночі в столиці попрощалися із військовослужбовцем Збройних Сил України, виконувачем обов'язків замкомбата одного з батальйонів львівської 80-ї окремої аеромобільної бригади Володимиром Кияном із позивним "Тайфун". Про це повідомляє 5 канал.

Нагадаємо, 33-річний капітан загинув під час виконання бойового завдання 3 вересня 2015 року. Ціною власного життя він врятував п’ятьох побратимів.

Його призвали на службу в першу хвилю мобілізації. Як командир роти 80-ї аеромобільної бригади офіцер брав участь у найгарячіших боях.

За декілька днів до демобілізації боєць підірвався на фугасі поблизу Щастя в Луганській області. Група бійців вийшла обстежити місцевість уздовж річки на наявність диверсійно-розвідувальних груп. "Тайфун" зачепив розтяжку. Він загинув на місці і ціною власного життя врятував п'ятьох товаришів.

Про обставини загибелі капітана ЗСУ Володимира Кияна із позивним "Тайфун" повідомив екс-міністр молоді та спорту, а нині – офіцер ЗСУ Дмитро Булатов.

Попрощатися із своїм героєм прийшли його бойові побратими, вояки полку "Азов", які пліч-о-пліч воювали з російськими найманцями, а також знайомі та друзі воїна. Ховатимуть Володимира Кияна сьогодні, 5 вересня, на його батьківщині – у Ковелі.

У чоловіка залишилась дружина та син Данило, якому не виповнилося ще одного року. Допомогти сім'ї Володимира Кияна можна перерахувавши кошти на картку дружини бійця. "ПриватБанк" 5167 9872 0118 9343 - Киян Ольга Сергіївна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus