USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У лучанки відбирали кіоск, поки та була на похороні брата

5 Серпня 2016 13:56
Підприємця, який торгує пресою, дирекція ТЦ «Караван» зобов’язала протягом двох днів відсунути кіоск – мовляв, встановлений не за правилами. Поки жінка займалась організацією похорону брата, під її кіоском забили арматуру, через що вона навіть не могла потрапити в середину кіоска.

Людмила Мельничук торгує пресою вже близько 20 років. Декілька років тому вона облаштувала кіоск для торгівлі навпроти центрального входу до ТЦ «Караван», отримала на нього паспорт прив’язки. Необхідною умовою цього було встановлення за кошти підприємця зупинки громадського транспорту, що вона і зробила.

До останнього часу вона справно торгувала, як тут дирекція торгового центру заявила, що кіоск встановлений не за правилами та стала вимагати відсунути його ближче до дороги, таким чином, щоб зрівняти з зупинкою. Пані Людмила пояснила, що під час встановлення кіоску метраж міряли сантиметр-до-сантиметра. Ба більше, жінка каже, що в неї навіть є зайвих декілька метрів, які може використовувати.

Натомість, якщо пересунути кіоск таким чином, як цього вимагає дирекція «Каравану», то це буде прямим порушенням, адже об’єкт буде знаходитись надто близько до тротуару і зупинки. Аби переконати жінку в протилежному, й надали клаптик паперу з схемою розміщення, перемальовану ручкою. На листку папера – жодного штампу чи підпису.



«Я не знаю, звідки взялась ця схема, бо вона неправильна», - каже пані Людмила і демонструє затверджений паспорт прив’язки та ситуаційну схему. Відповідно до неї, кіоск знаходиться так, як цього вимагає схема.



В ТЦ «Караван», своєю чергою, наполягають, що кіоск потрібно пересунути, аби зробити більше місця під парковку, яка знаходиться поруч. Проте, слова ці звучать абсурдно, оскільки кіоск стоїть відразу біля проходу, й паркувати автомобілі там нема змоги.



На те, аби пересунути кіоск, дирекція «Каравану» дала жінці два дні. В іншому випадку пригрозили вивезти кіоск самотужки. Проте родину пані Людмили спіткало лихо – в пожежі, рятуючи власних дітей, загинув її 25-річний двоюрідний брат. Відтак, останніми днями вона займалась організацією похорону та не займалась торгівлею. А коли приїхала до свого кіоска, то побачила, що з даху зникли деякі матеріали, а вхід до торгової точки закритий арматурою.

У відчаї пані Ольга викликає поліцейських. Ті ознайомлюються зі схемою з паспорта прив’язки, міряють відстань та підтверджують – кіоск стоїть у визначеному місці.
Власними силами демонтують арматуру з асфальту, після чого жінка, нарешті, може потрапити до свого кіоску.



Поліцейські хотіли поспілкуватись з дирекцією торгового центру, проте на місці нікого з них не виявилось. Відмовився розмовляти з журналістами Інформаційного агентства Волинські Новини і директор ТЦ «Караван» Володимир Солоха. Чоловік заявив, що про ситуацію не в курсі і розмовляти він не має часу. А юрист, який обслуговує цей торговий центр, заявив, що він у відпустці.

Натомість Людмила Мельничук звернулась у міську раду зі скаргою на дії керівництва ТЦ та заявила, що писатиме заяву в поліції на дії керівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
лучани Показати IP 5 Серпня 2016 14:05
Чому Караван та Пасаж розклались за межою Червона лінія? Хто дозволив брати гроші на нелегальній парковці?
5.10 до лучани Показати IP 6 Серпня 2016 10:32
А вона не не легальна? Якщо земля приватна біля каравану - то парковка легальна по ідеї. А якщо ні - тоді тре тим заматися, бо ті червонопиеі рарковщими мене заї..али. Беруть вже 15 грн з легкової. Раніше не платив бо нема паркоматів, але якщо територія приватна то може так і має бути , хз. Підкажіть знаючі люди?))
Анонім до 5.10 Показати IP 6 Серпня 2016 18:58
Парковка легальна якщо є всі документи на парковку. В тому числі дозволи від міськради. Та має бути наявність відповідної апаратури що друкує чек на парковку.
Валентин Показати IP 5 Серпня 2016 14:18
Авантюристка Людмила не одного обманом підробляючи різні папірці надурила.черговий раз ввела в оману поліцейських .на що дивиться муніціпальна поліція, адже кіоск встановлено незаконно
Рая Показати IP 5 Серпня 2016 14:31
В такій країні живемо де влада собі роить що хоче. Все під себе ролять. А самі на за що не відповідаюь. В лучан які сплачуюь комунальні послуги немає гарячої води це ж ганьба!!!
Оля Показати IP 5 Серпня 2016 15:06
коментар було видалено
там Показати IP 5 Серпня 2016 15:43
Там продається ПРЕСА,чи чай,кава,хліб?Де береться гаряча вода?
Лучанка до валентина Показати IP 5 Серпня 2016 17:43
А ти напевно ті папірці підробляєш коли коли заявляєш.Правильно Мельничук виступає проти таких ...побільше булоб,як вона.Тоді не платили Каравану по250 гривень задень торгівлі на парковці.
Лучанка Показати IP 5 Серпня 2016 18:42
А ти Валентин напевно ті папірці підроблюєш? Побільше таких як Людмила,що себе відстоює,а не платить 3,500 за свій кіоск,як інші,що мовчать.Їй не легко боротися із злодіями в законі ,які за одне парковочне місце ,яке здають під торгівлю беруть по 250 гривень в день.За такі гроші ,які вони гребуть можна любі папірці підробити.
Даринка. Показати IP 5 Серпня 2016 19:00
Продавати зараз можна каву і чай без гарячоі води. В кожному місті Украіни ,цивілізовано можна купити в кіоску газету,журнал каву чай,булочку,вадичку.Нічого в цьому не бачу кримінального.Треба виживати.
Лучанин Показати IP 5 Серпня 2016 19:21
Звернення до автора статті:Ви взагалі неправильно написали заговолок даної статті.В цієї власниці взагалі не забирали кіоск.ЇЇ попросили пересунути самій кіоск з того місця в інше місце.Ніхто не приїжав і не намагався забрати кіоск.Вони лише закрили вхід в кіоск арматурою,щоб неможна було туди зайти.Пане автор статті ви вважаєте, що як ви пишете "з даху зникли деякі матеріали, а вхід до торгової точки закритий арматурою" то це можна назвати відбиранням кіоску??? Пишіть правду будь-ласка для своїх волинян-читачів!!!Ви ж волинянин я надіюсь?!А обманювати недобра справа!А люди справді повірять, що в Пані власниці справді хотіли відібрати кіоск.Будьте правдоподібним!
Зоя. Показати IP 5 Серпня 2016 23:51
А що,правда не сподобалась?Нехай волиняни знають хто бандіти в законі.Кого на слідуючих виборах до влади допускати.Це ті самі,які під гаслом "Зелених" в депутати пхались.Кругом охраною себе окружили,а самі самоправством займаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus