USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луганську випікають хліб «Висівковий-Волинський»

14 Лютого 2016 13:24
У Луганську підприємство «Золотой урожай Луганск» випікає хліб під назвою «Висівковий Волинський», чим страшенно дратує прихильників «руского міра», - інформує «Таблоїд Волині».

Фото з етикеткою такого хліба нещодавно у мережі ВКонтактє розмістила одна з ЛНР-рівських спільнот.

На етикетці надрукований логотип «Коровай» (ПАТ «Коровай» - підприємство, яке зареєстроване у Києві) та нинішня назва підприємства - ТОВ «Золотой урожай Луганск» (до окупації це підприємство було луганською філією ПАТ «Коровай»).

Є також напис «Сделано в ЛНР». А назва написана українською мовою: «Висівковий-Волинський». Також вказано, що хліб виготовлено згідно з ДСТУ 7617: 2014 - абревіатура «Державні стандарти України».


Окрім того, українською мовою на етикетці нанесена дата виробництва: «08 ЛЮТ 2016». Лютий, а не «февраль».

«А что если выпускать «Высивковый-Луганский» на Волыни?» - обурюються в інтернеті прихильники ЛНР. Хтось із ревнителів «народных республик» дочитався на сайті підприємства-виробника, що «Политика ПАО «Коровай» в социальной сфере направлена на возрождение духовности и национальной культуры».

«Какую духовность и культуру возрождают???» – обурюються сепаратисти.

Нарпиклад, «лідер» руху «Луганска гвардія» Анастасія Пятєрікова пише: «Я против возрождения украинской духовности и культуры в ЛНР!». І не зважає на логічні доводи того, що назва така вживається тільки тому, що цей хліб має конкретну рецептуру і печеться після затверджених стандартах «прив’язаних» до назви продукції.

Сепаратистка вперто називає цей хліб «украинским национальным» і повторює, що йому «не место на луганской православной земле».
«лідер» руху «Луганска гвардія» Анастасія Пятєрікова
«лідер» руху «Луганска гвардія» Анастасія Пятєрікова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сераховичі Показати IP 14 Лютого 2016 14:09
як вони нас "люблять" !! і навіть "земля луганская православная" Боже.що це робиться???
Фен Показати IP 14 Лютого 2016 14:34
Тогда Швейцарский сыр, шампанское , французский поцелуй, все отменяйте. жители ЛНР особо не блистали интеллектом , этот бред ещё раз подтверждает это.
і не Показати IP 14 Лютого 2016 14:55
стане ій той хліб поперек пащеки на "православной луганской земле"
Поліщук Показати IP 14 Лютого 2016 15:08
А настюха на яких дріжджах така вимахала? Мабуть на "исключительно русских"?
а Показати IP 14 Лютого 2016 16:13
тепер інших махає
мерство Показати IP 14 Лютого 2016 22:49
Коли б теремнівський ГЛИВТЯЧИЛО на віки перестали випікати перестали ось це б було діло варте друку
111111 Показати IP 14 Лютого 2016 22:51
від білків ватніків які постійно ковтає
Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 23:09
А після цього матеріалу всі далі будуть говорити, що ці території "окуповані" Росією? Тут окупацією і не пахне.
Олекій Показати IP 15 Лютого 2016 13:50
Як уже надоїли оці перипетії навколо отої лугандонії... Гинуть українські солдати, Мінськ-1, Мінськ-2, Нормандський формат, німецькі зустрічі, на всі оці зустрічі і наради, на армію вилітають позичені кошти, хтось їх переполовинює, Україна влазить у борги....А може ввести війська ООН, провести референдум в тому регіоні так щоб ніхто ні на кого не тиснув - більшість за Росію , нехай приєднуються до Росії і навпаки українська більшість - до України. Меншість мусить або погодитись із більшістю або продавши свої статки перебиратись і купувати майно там де хочуть. При тім держави , де має перебратись меншість , мають їм у цьму сприяти. І тоді в'їзд- виїзд по візах, не залежно від того є родина чи немає. А коли будуть обстріли з якоїсь сторони то тоді з адекватною відповіддю можна буде не соромитись і ба навіть по Ростову і куди там ще ближче...А то тільки жиріють наші "слуги" на кредитах, а колись їх і віддавати треба буде...
Ромася Показати IP 17 Лютого 2016 14:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus