USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій гімназії просять замінити вікна

29 Квітня 2016 22:40
У найшвидший термін замінити старі вікна із зогнилими рамами на металопластикові просять педагоги та представники батьківського комітету гімназії №14.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Як повідомив у запиті до міського голови депутат Євгеній Ткачук, до нього звернувся педагогічний колектив та батьківський комітет гімназії №14 з проханням посприяти у виділенні коштів на встановлення метало пластикових вікон на другому поверсі закладу, де зогнили старі дерев’яні рами, яким уже по 38 років, і не утримують тепла. Батьківський комітет та піклувальна рада виділили кошти на заміну 20 старих дверей у класах на цьому ж поверсі, також потрібно буде ремонтувати та фарбувати стіни, тому необхідно одночасно поставити нові віконні конструкції. Ініціатори звернення просять передбачити кошти для заміни вікон та виконати роботи у короткий термін. Депутати запит підтримали.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що цьогоріч роботи у чотирьох школах та чотирьох ДНЗ міста виконають за кошти НЕФКО, на наступний рік заплановано 41 об’єкт. Отже, якщо гімназія №14 потрапить до переліку шкіл, де здійснюватимуть модернізацію (що передбачає заміну вікон, встановлення ІТП, утеплення тощо), витрачати кошти міського бюджету на заміну вікон немає сенсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 30 Квітня 2016 08:44
Ой яка бідова, 14 школа.
ааааа Показати IP 30 Квітня 2016 18:01
Да там одні діти мажорів вчаться!!!! Невже в батьків гроші скінчилися....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus