USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій школі завели кримінал за фактом розтрати коштів

6 Грудня 2016 19:17
Відділ економічної безпеки ГУНП у Волинській області розслідує кримінальне провадження за фактом нецільового використання бюджетних коштів у ЛНВК №22.

Про це громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм заявив під час засідання комісії громадської ради при Луцькому міському голові, - повідомляє ВолиньPost.

«Коли загострилось питання з фінансуванням харчування в луцьких школах, я почав вивчати, а що саме фінансує міський бюджет. Виявляється, що з міського бюджету виплачується зарплата технічним працівникам. А потім я дізнався, що у школі №22 не те що є багато порушень, а й взагалі відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати 174 тисяч гривень», - каже Володимир.

Колишній працівник школи Іванна Крисанова, яка працювала на посаді прибиральниці, розповіла про дивні накази, відповідно до яких техпрацівники повинні були контролювати роботу своїх керівників, про «мертві душі», мовляв, людина на час перебування за кордоном отримує зарплату та неправомірне звільнення, щодо якого нині справа розглядається в суді.

Втім, на захист керівництва закладу висловився начальник міського управління освіти Олег Гребенюк.

«Зараз йде перевірка даного питання. Щодо звільнення – питання вирішується в суді. А тому я просив би не звинувачувати нас у всіх смертельних гріхах. Допоки в цьому питанні суд не поставить крапку, будь-які звинувачення є просто недопустимими. Лише після того як слідство у цій ситуації поставить крапку, ми будемо приймати відповідні рішення», - обурився Олег Гребенюк.

Голова профспілкового комітету школи пані Валентина просила зважити членів комісії громадської ради на те, що нинішній директор Лариса Кучер працює на цій посаді лише з серпня 2014 року, а тому просто не могла за такий короткий час скоїти таку велику кількість злочинів.

Натомість сама директор ЛНВК №22 Лариса Кучер пояснила ситуацію зі звільненим техпрацівником тим, що вона сама не спрацювалася з колективом.

Зрештою члени комісії при громадській раді взяли інформацію до уваги та доручили освітянам проінформувати про результати розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ооо Показати IP 6 Грудня 2016 20:29
В любій школі є мертві душі особливо в 10 школі да да
огого Показати IP 6 Грудня 2016 21:08
Це правда, в кожній школі Луцька є мертві душі! і нетільки це! Злодій є злодій, чи він в ОДА чи міськаді, всерівно красти хоче....
123 Показати IP 6 Грудня 2016 21:20
І понеслося.
Йопрст Показати IP 7 Грудня 2016 03:24
Ці всі деректора та завідуючі садочків- цьому Гребенюку мзду носять,канєшно він.їх буде прикривати,тендери на продукти і тд,тп
ysrf Показати IP 7 Грудня 2016 07:50
ця пані крисанова всюди пише але як вона працювала в школі це вже інше питання ..обзивала людей матюкалась в навчальному закладі весь колектив не може з нею працювати ..заяви пише на всіх і всюди ...хамка ..дебошир ...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus