USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

У луцькому притулку для тварин - нова операційна

27 Травня 2015 15:20
Відкриття нової операційної у комунальному підприємстві «Ласка» відбулося днями. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Обладнання для нової операційної кімнати закупило Нейчервоч на суму близько 80 тисяч гривень. Також спільно з директором КП Даною Новарчук вигране грантом авто для відлову собак вартість якого 260 тисяч гривень.


На підприємство «Ласка» запросили провідних спеціалістів з обласного КСУ «Маршал» та міжнародні експерти для професійного погляду на стан та утримання тварин (результати оцінювання будуть представлені на офіційному сайті). Експерти позитивно відгукнулись про роботу у КП і подякували директорові за професійну роботу та гуманне ставлення до тварин. Нагадаємо, що аудит із Польщі та Нейчевоч висловили таку ж позитивну думку.



Окрім того, під час відкриття нової операційної представили реконструйовані вольєри, де утримують щойно відловлених собак. Деякі з них на вулиці покусали людей, тож у вольєрі тварини більше не завдадуть нікому шкоди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хлоп Показати IP 27 Травня 2015 17:29
Досить дивно, що шановні дописувачі ВН ще не побажали за ці кошти для Ласки вирізати в своїх рідних апендіцити, пересадити нирки, закупити інсулін, перекрити дах чи нагодувати малюків в дитячому садку((
то на волиньпост поб до Хлоп Показати IP 28 Травня 2015 01:41
хоча ще і тут якесь напише) і тим більше ці гроші не з міськбюджету (на машину), а грант, від міжнародної організації. і до речі дані треба подякувати що працює і виграє ті гранти, бо на нашу владу і тим більше на наших "добрих людей" розраховувати марно! за гривню на собачу їжу - вдавляться. а на машину і паркан й поготів. на цю тему можна дискутувати постійно, але для дітей багато що робиться, для хворих і тд. а для собак майже нічого. і тим більше, собачка НЕ ВИННА, що опинилась на вулиці. так шо якшо комусь не подобається тема з притулком, то кожен раз говоріть усім знайомим, які мають тварин, щоб ті не плодили їх і не викидали на вулицю, ато потім ті ж приплоди поїдуть з виклику в притулок.
круто Показати IP 27 Травня 2015 19:57
Добре, що діяльність є, результати показуєте. Згідна, що міцний паркан потрібний. адже скільки там, 300-400 собак, потрібно втримувати. Машина люкс, тепер надіюсь проблем з викликами відлову не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus