USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку чекають нову хвилю переселенців з Криму

29 Травня 2015 12:58
Нову хвилю переселенців з півострова прогнозують їх співвітчизники, які вже більше року тому приїхали на Волинь.

По це стало відомо під час другого пленарного засідання 74 чергової сесії 28 травня.

Так, депутат міськради Роман Романюк повідомив, що до нього звернулися представники громадської організації «Кримські татари Волині». Ця організація об’єднує кримських татар, які втікли від окупації Криму та живуть і працюють на теренах нашої області. Вони прогнозують, що скоро на Волинь втікатимуть з Криму вже не через політичні переконання, а через зубожіння.

«Це політичні переселенці. Скоро буде хвиля економічних біженців, які не можуть жити і працювати в Криму», - каже депутат.

Відтак, кримські татари Волині хочуть допомагати таким людям, які прибуватимуть і хочуть презентувати свою культуру. Але вони не мають приміщення, де здійснювати таку діяльність.

Тож, депутат попросив у своєму запиті запропонувати якесь комунальне приміщення, яке можна було б надати в оренду організації на пільговій основі.

Та запит колеги депутати не підтримали, бо не вистачило голосів. Нагадаємо, депутатські запити були перенесені на кінець порядку денного. До того часу, як добігав завершення другий пленарний день, депутатів залишилося в залі рівно стільки, що для прийняття рішень треба голосувати одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ізя Показати IP 29 Травня 2015 13:18
Нафіг вони тут нада зі свої ісламом.
Mik (галицька миша) до Ізя Показати IP 29 Травня 2015 13:26
Не можна декларувати таке ставлення.
лучанка до Ізя Показати IP 29 Травня 2015 15:41
А нафіг нам Ізя?
... Показати IP 29 Травня 2015 13:23
Був Крим наш..а тепер Нам криш)))))
Анонім Показати IP 29 Травня 2015 14:57
Я не розумію чому таке відношення до кримських татар... Як на мене то саме ми їм винні, а не вони нам... Я глибоко поважаю цей народ. (ПІД СТРАХОМ І РИЗИКОМ НЕ ЗРАДИТИ СВОЇХ МІРКУВАНЬ...) вони є більшими громадянинами України , чим деякі вишеватникіхє Хош кельдинъиз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus