USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку через порушення ПДР - 10 аварій за день

22 Жовтня 2016 22:10
Через недотримання дистанції і порушення ПДР у Луцьку трапилось 10 ДТП за день.

Про це повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

Усі дорожньо-транспортні пригоди – без потерпілих. В шести випадках громадяни розійшлись без оформлення адмінматеріалів – за європротоколому. Механічних пошкоджень зазнали транспортні засоби.

Зі слів патрульних, більшість ДТП – через дощову погоду, погану видимість, недотримання дистанції, порушення правил маневрування.

Разом з тим, водіїв закликають під час поганих погодних умов не виїжджати без важливої потреби з дому і намагатися не возити з собою малолітніх дітей. Адже, на жаль, водії і далі їздять непристебнутими та не убезпечують дітей від можливих аварій.

Окрім того, водії порушують правила обгону, не вмикають покажчики повороту, їдуть на червоне світло світлофора.

За всі ці порушення за день патрульні склали понад 20 постанов. Загалом опрацювали сім десятків викликів.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: НЕБЕЗПЕЧНІ «МАНЕВРИ» НА МОСТУ СОБОРНОСТІ – ПЕРЕМОГИ У ЛУЦЬКУ. ВІДЕО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петя Показати IP 23 Жовтня 2016 09:07
"і слів патрульних, більшість ДТП – через дощову погоду, погану видимість, недотримання дистанції, порушення правил маневрування." Дощова погода і погана видимість не є причиною ДТП. Газ до бляхи, запах "кави" від водія, небезпечне маневрування, одним словом недотримання ПДР - ось справжня причина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus