USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку діятиме робоча група щодо полігону у Брищі

3 Листопада 2016 12:42
Вивчати ситуацію, що склалася на міському полігоні твердих побутових відходів у селі Брище, будуть члени робочої групи, яку створюють на базі профільної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 3 листопада.

Голова комісії Андрій Козюра нагадав, що під час останнього пленарного засідання сесії міськради депутати ухвалили проект рішення щодо заборони прийому твердих побутових відходів з інших областей на міському полігоні у Брищі. Тоді ж озвучили пропозицію щодо створення робочої групи на базі профільної комісії міськради. Робоча група працюватиме з метою вивчення ситуації щодо Брищенського полігону, перевірки роботи спільного підприємства «Луцьк ЕКО», вивчення перспектив Брищенського полігону.

До складу робочої групи, окрім членів профільної депутатської комісії, увійдуть керівник КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, керівник спільного підприємства «Луцьк ЕКО», голова фракції «УКРОП» у міській раді Ігор Поліщук, який був автором проекту рішення про заборону прийому сміття з інших областей на Брищенському полігоні та директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась.

Члени комісії підтримали ініціативу створення робочої групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 3 Листопада 2016 15:53
"Коли протікає дах, потрібно дах ремонтувати, а не комітети створювати" К.Саймак "Тунель в небі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus