USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - гаражний розпродаж для допомоги важкопораненому бійцю

25 Листопада 2015 22:11
Благодійний гаражний розпродаж для збору коштів на допомогу важкопораненому бійцю 24 бригади Віктору Качулі відбудеться у Луцьку. Про це повідомляє Наталія Соколова у мережі Фейсбук.

Сьогодні у важкопораненого бійця 24 бригади Віктора Качули день народження. Волонтери вітають Героя зі святом та звертаються до усіх небайдужим з проханням допомогти бійцю.

"Сьогодні Віктор святкує на лікарняному ліжку в Інституті Шалімова, в Києві. Йому 48 років... Має 6 дітей, чудову дружину Любу, онука Дімочку... Про них лише і щаслива, горда мова... Скучив за своїм селом Ветли, за риболовлею, за лісом... Має 2 дні народження - 25 листопада та 9 вересня! Сьогодні ми на мить забули, що його політравми після вибуху були не сумісні з життям (нагадаємо, що поранили Качулу 9 вересня 2015 на блок-пості в Новоайдарському районі на Луганщині, згодом - важкі операціі в Новоайдарі, Харкові, Києві... І не знаємо, скільки їх ще треба- надіємося на лікарів і Господа. Віті було дуже приємно прийняти вітання від колективу Інституту Шалімова", - йдеться у дописі.

Волонтери також вітають Героя та бажають повного одужання, повернення до повноцінного життя, людського щастя, здійснення мрій!

Активісти звертаються до усіх небайдужих з проханням долучитися до вітань і збору допомоги Віктору Качулі - 4149 4978 2606 8993 (Приватбанк).

Щоденно йому закуповують ліки згідно з призначенням лікарів, які змінюють залежно від стану здоров'я.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що понад 6 тисяч гривень зібрали у луцькому дитсадку на лікування важкопораненому багатодітному волинському бійцю Віктору Качулі.

Окрім того, Veronica Popyk повідомляє про гаражний розпродаж, який відбудеться 27 та 28 листопада в Луцьку на допомогу Герою.

Своєю чергою, Віктор Качула дякує волонтерам за вітання і підтримку.

РЕПОСТ!!ВІТАЄМО І ДОЛУЧАЄМОСЯ ДО ЗБОРУ КОШТІВ ВАЖКОПОРАНЕНОМУ БІЙЦЮ 24 БРИГАДИ ВІКТОРУ КАЧУЛІ з с. Ветли Любишівського р-ну Волинської області !!!Картка Привату 4149 4978 2606 8993Каула Віктор Михайлович

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 25 листопад 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свідома Показати IP 29 Січня 2016 15:26
от такі ситуації і збивають з пантелику і вбивають віру..."чудова" дружина Люба була розведена (чи то жили окремо) з "чудовим" чи не останнім алкашем Віктором, якого і запроторили на війну, щоб випустили з в'язниці їхнього "чудового" чи то "чудовищного" сина...а коли Віктора поранили то його "чудові" діти весело розважались по весіллях...Ви шановні журналісти, поїдьте у Ветли..і почуєте від людей "чудову" правду життя, а на останок зайдіть до Надіїї Мартинюк, яка поховала вісімнадцятирічного сина завдяки цій "чудовій" сім'ї....я не проти б лагодійності, сама часто жертвую, але краще оплачувати конкретно ліки таким пораненим, а не кидати гроші на картку, щоб їхні "чудові" діти, купуючи алкоголь і розваги на гроші благодійників, не вибивали чужих дітей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus