USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - VІІ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики

29 Березня 2015 23:37
VІІ Всеукраїнський благодійний турнір з художньої гімнастики «Чудовий світ дитинства» об’єднав навколо ідеї благодійності спортсменів, меценатів та просто небайдужих лучан. Під час змагань збирались кошти, які організатори змагань передали у благодійний фонд «СТОПРАК» для лікування онкохворих дітей.

За два змагальні дні понад 200 юних гімнасток тішили присутніх своїми першими виступами. Окрім місцевих спортсменів, у луцьких змаганнях взяли участь гімнастки з Володимира-Волинського, Рівного, Львова, Києва та інших міст України. Для найменших учасниць ці змагання стали першими, а тому - найвідповідальнішими.

«Насправді з дітьми легко працювати, якщо навчаєш їх з любов'ю. Хоча це дуже важка, наполеглива праця. Найголовніше в цій справі – це бажання дитини. Якщо вона хоче, то навіть з не дуже гнучкої дівчинки можна зробити красуню. Дітки наші починають виїжджати на змагання вже з п’ятирічного віку, спершу - раз на місяць, а старші дітлахи можуть мати змагання майже щотижня», - розповідає тренер клубу «Фаворит» Наталія Данилюк.

Також під час змагань усі присутні могли підтримати онкохворих діток, зробивши благодійний внесок у скриньки. Усього, таким чином, зібрали 610 гривень. Ще 5 тисяч гривень зібрали під час реєстрації учасників. Зазначимо, що реєстраційний внесок для учасників турніру становив 250 гривень. Кожному учаснику пропонували долучитися до благодійної акції та додати до обов'язкового внеску кошти, які спрямують на допомогу діткам з онкологічними захворюваннями. Так, фонду «СТОПРАК» передали ще 5 тисяч 610 гривень.

«Ми поєднали спорт і благодійність. Потрібно з малечку виховувати в дітей доброту. Через дітей ми ці ідеї доносими і до батьків. Організація такого турніру потребує великих витрат на організацію. Дівчатка приїхали з інших міст, їм потрібно надати житло та забезпечити харчування. Також кожна учасниця отримала подарунки від організаторів та Фонду «Новий Луцьк», - розповіла голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Уже третій рік поспіль проведення турніру з художньої гімнастики підтримує Фонд Ігоря Палиці«Новий Луцьк». Переможці змагань отримали від Ігоря Палиці подарунки, медалі та кубки. Варто зазначити, що у цьому виді спорту під час одного турніру здобути перемогу може понад 50 учасниць. Тому загалом Фонд закупив 150 медалей та 15 кубків для майстрів спорту.



«Ці маленькі спортсменки надихають на щось таке гарне, красиве. Дивишся в ці щасливі очі і самому хочеться робити щось добре. І, напевно, це - правильно, коли такі змагання поєднують зусилля розумних, правильних людей, які своєю працею чогось досягли і хочуть це передати дітям. Мабуть, Україну ми не збудуємо, якщо кожен по краплині не буде робити свій внесок до тої великої перемоги», - каже заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірина Костанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 51
Руслана Показати IP 30 Березня 2015 09:46
Ще б розповіли про добровільно-примусовий внесок в сумі 380 грн. Цікаво куди ці гроші пішли? 200 учасників - це 76 тис. грн. Чому про це ніхто не говорить?!
Учасник до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 09:50
Отож, з 200 гімнасток, які здали по 350-380 грн. зібрали 5 тис. на благодійність, а де решта суми поділося???
Мама до Учасник Показати IP 30 Березня 2015 10:58
Люди добрі, якщо вас не влаштовує розмір внеску, то ніхто ж вас не тягнув так би мовити "за роги" на турнір. Ну не маєте можливості - не приймаєте участі. Для чого щось робити добровільно, а потім на кожному кутку всіх у всьому звинувачувати? Чи може це перший турнір з таким стартовим внеском? Чи може ви займаєтеся спортом місяць чи два, і не в курсі, скільки всього треба для такого маштабу організації? Якщо так - змініть тон і чемно поцікавтеся, і люди вам розкажуть. Якщо ні, і ви давно у цьому спорті і все знаєте, але всерівно тут розводите "вонь" - дуже прошу на вихід з цієї новини. Десь у іншому місці жалійтеся на життя, на ціни, на президента і на всіх підряд. Не псуйте людям життя.
Руслана Показати IP 30 Березня 2015 09:59
От і мене дуже цікавить де решта грошей? Нехай на медалі, кубки, подарунки, обід, оренда залу, але ж не 76 тис.?
Руслана Показати IP 30 Березня 2015 10:06
І ще цікаво чи відомо в фонді Палиці про те, скільки грошей збирається з батьків... А в новинах пишуть "за підтримки Палиці". Яка підтримка? Хто на цьому постійно наживається? Можливо, організатори?
Мама до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 11:02
Відомо, не турбуйтеся. І уважніше читайте те, що самі ж пишете. "Підтримка" не передбачає повного фінансування. Це лише часткова підтримка призами (далеко не всіма, а лише частиною) для учасниць, медалями у кубками. І все. Все решта - зі стартових внесків. Не пишіть того, у чому не розбираєтеся, не позортеся.
Клуб Фаворит Показати IP 30 Березня 2015 10:13
Ситуацію роз'яснюю: реєстраційний внесок з дитини становив - 250,00 грн. Усім учасникам пропонувалось перевищити цю суму, і таким чином, пожертвувати її на благодійну справу. Ці надкошти становили 5000 грн. Фонд Ігоря Палиці допоміг нам в закупівлі подарунків та кубків. Оскільки, у цьому виді гімнастики конкурс великий, то всього закупили 150 медалей та 15 кубків + подарунки, то велика сума. Витрати з реєстрацій за учсників, віитратили на оренду залу, та перебування діток у Луцьку, адже змагання були дводенними
Руслана до Клуб Фаворит Показати IP 30 Березня 2015 10:23
Ці надкошти становили 5000 грн. 5000 / 200 = 25 грн. А люди здавали по 350-380 грн. Мало б бути як мінімум 20 тис. грн. надкоштів. Отож, ще раз, де гроші? та перебування діток у Луцьку - що це проживання в готелі повинні луцькі учасники платити за приїзджих чи як? Фонд Палиці допоміг закупити кубки та медалі? То на що ж пішли оргвнески? Можливо, варто було, робити звіт по витратах з наданням підтверджуючих документів (чеків, договорів оренди і т. п.)?
Мама до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 10:37
Стидаюся запитати, але хто Ви така, Руслана, що вимагаєте тут якісь пояснення? Спочатку представтеся, яким боком Ви до цього всього відноситеся, і чому вас так турбує доля грошей, що тут за кілька хвилин вже обкакали все і всіх?
ага) Показати IP 30 Березня 2015 10:20
ось) таки точно. проживання може потягнути натаку суму
Мама Показати IP 30 Березня 2015 10:33
От же наші батьки... куди пішли гроші.... чому всі тут гарненько промовчали, що у подарунок КОЖНА дитина отримала срібну прикрасу, яка коштує чимало, і ще додатково маленькі призики? Також КОЖНА дитина була нагодована, в т.ч. бутербродами, булочками, піцою і т.д. КОЖНА дитина взяла участь у безпрограшній лотереї.... Всі виступали в дуже гарному і великому залі, чудово прикрашеному..... І ще безліч різних великих і малих моментів, кожен з яких на даних час коштує чималих грошей. Ну чому це все тут не озвучується? Одразу куди пішли гроші, хтось надився... Ну майте совість, не пишіть всякі образливі речі, які зовсім не відповідають правді. Задумайтеся над тим, що ці ваші "коменти" читають також і організатори змагань, і батьки ,які допомагали це все зробити, які дуже-дуже старалися, щоб ваші діти себе комфортно почували і були всім забезпечені, і яким дуже і дуже образливо це читати....
Ірина до Мама Показати IP 30 Березня 2015 11:45
За організацію вдячні. І все... Про які срібні прикраси йдеться мова...ну дуже цікавить. Дякую за відповідь
Анонім до Ірина Показати IP 30 Березня 2015 11:59
Можливо якщо у вас зовсім маленька донечка, то вона отримала ляльку замість прикраси. Маленьких ще не цікавлять такі речі, як булавочки, тому організатори вітали найменших учасників іграшками + ще різні дрібнички (соки, резиночки і т.д.). Прошу.
Папа до Мама Показати IP 30 Березня 2015 12:56
А, животы не вздулись, от булок и пиццы !
Дідо до Папа до Папа Показати IP 30 Березня 2015 14:10
Яка безграмотність!!!
Таня до Папа Показати IP 30 Березня 2015 20:25
Не приймайте участі і все. Організаторам велике ДЯКУЮ
зі Львова Показати IP 30 Березня 2015 10:41
Люди, чого ж ви такі .... Моя дитина мала можливість поїхати на чудовий турнір. Організатори молодці, для учасників було багато подарунків. Дівчатка нормально харчувались. Приємно, що у Луцьку є такі благодійники, які допомогли фавориту зорганізувати таке свято. Щодо коштів, організація турнірів, тягне багато....сама знаю... а тут рівень був високий, у Львові навіть не так. Тому, давайте потішимось за дітей, для них це було справжнім святом. і подякуємо фонду та організаторам за посмішки учасниць.
Мама до зі Львова Показати IP 30 Березня 2015 10:43
Дякую від себе і від усіх, хто займався організацією - тренер, батьки, самі діти - за гарний відгук.... Дуже приємно! Ми для Вас старались!
Инна Показати IP 30 Березня 2015 13:02
Очередной откат горе-тренеров. А родители не далекие. Каким "спецам" отдаете своих детей ?
Инне до Инна Показати IP 30 Березня 2015 14:04
Я так бачу, недалекою можна назвати тільки Вас, якщо ви тут собі таке дозволяєте писати. Ви хто? Ви що тут в цій новині робите? Як можна так людей взяти, і просто обізвати - горе-тренери, недалекі батьки... Всі під одну лінійку? Чи може всі нормальні, одна ви тут така, недалека, незадоволена і зла.
інна Показати IP 30 Березня 2015 13:32
А з щого Ви взяли , що дітям цікаво були ляльки моїй дитині 5 з пловиною років, вона була не в захваті від такого подарунка, і не тільки ми. Та ще ці резиночки нещасні. Ми були не на одних змагань то були подарунки гетри гімнастичні, легінси, м'які іграшки, но не ці дешеві лялькі ужасні . І де це дітей кормили безплатно?????
Погляд зі сторони до інна Показати IP 30 Березня 2015 14:08
5 років... І вже недовольна лялькою. Ну мабуть треба було опитування провести серед батьків "що подарувати вашій дитині", щоб кожному з 200 людей вручити саме те, що вони хотіли. Цікаво було б знати, з якої ви команди, чи в курсі ваші тренери про вашу думку, і чи вони її поділяють. А годували дійсно безкоштовно, і на перший день, і на другий. Знову питання до вашого тренера, чому ви не були в курсі.
Мама Показати IP 30 Березня 2015 14:09
Кормили- це дали булочку) безпрограшна лотерея- це заколка за 3 грн.))))І ляльку жахливу цю отримали діти не такі вже маленькі.А переважна кількість дітей з Фавориту отримали дорогі гімнастичні предмети за 1 місце))) Ось такі чесні змагання!
Ляля до Мама Показати IP 30 Березня 2015 14:12
Слухайте, перечитала всі коментарі, ну прямо видно, що всі гадості пише одна і та ж людина. Не треба називатися то "Руслана", то "Мама", то "Інна", то ще якось. І так видно, що одна рука писала. Ви чимось не задоволені? Наступний раз будете знати, і не прийдете на ці змагання.
Віка до Ляля Показати IP 30 Березня 2015 14:49
Як бридко, що у нашому світі є такі люди, які мають довгі язики з брудом на кінчиках. А ми ще хочемо змінити світ на краще !!!!!
До до Мама Показати IP 30 Березня 2015 14:15
А на скількох ви були турнірах, де давали дітям хоча б булочку? 1% зі всіх турнірів, де хоч щось дають дітям. А тут дитині дали булочкИ (скільки хотіли - стільки брали на другий день), бутербродИ (теж дитина брала, скільки хотіла), піццу. Дуже приємно, що дітей не забули і погодували, бо дуже багато де це проблема - дітей не годують і немає куди завести покормити.
Ірина Показати IP 30 Березня 2015 14:10
А ми були на турнірі і нам все сподобалось!!!!!!!!!! Долучайтесь, хто за!!!!!!!!!!!!!!!
Наталі до Ірина Показати IP 30 Березня 2015 14:19
Ми - за! Все було чудово! Дорогі подарунки, до речі, чесно отримували ті діти, які їх заслужили. Не тільки з Фавориту, і з інших міст діти отримували предмети. Я ядом бризкають тут мами "крючочків", які зайняли 4-5 місце по заслузі, але ж так хотілося на 1-ше і м'яч Sasaki...
валя Показати IP 30 Березня 2015 14:21
Хто таке сказав, що внесок 380 грн - це брехня! З деяких дітей, які не мають можливості заплатити, але дуже хотіли змагатись, і тренери за них просили, то йшли на поступки і з тих дітей не брали внески. І що це за комент: ніби "дешеві ляльки". Ви були в магазинах іграшок ви бачили скільки вони коштують. А срібна прикраса в майже 3гр! яка зроблена під замовлення з власною розробкою!
Світлана Показати IP 30 Березня 2015 14:26
Ми брали участь в організації турніру. Думаю, хто пише всю цю гидоту, це люди, які далекі від спорту. я вважаю, що якби кожен з присутніх у залі залишив свій коментар, то він був би тільки позитивним.
Наташа Показати IP 30 Березня 2015 14:41
Ну ви ж чули після завершення турніру, що всі тренери дуже дякували за багато подарунків і вказували на високий рівень змагань. Це, мабуть, найбільша подяка, яку можна почути. А оці дописи мамочок про "дешеві ляльки"... По-перше, не почула тут від них ні слова про розподіл місць, а тільки про подарунки. Значить не змагатися вони йшли, а розважатися і отримувати призи. По-друге, ну нехай їх слова про дешевизну подарунків будуть їм на совісті, бо ми то точно знаємо, наскільки "дешевими" були і ті ляльки, і інші подарунки. Всі не можуть отримати предмети по 1000 грн., отримують тільки найкращі, ті, що працюють в залі як раби на галерах.
Ольга Показати IP 30 Березня 2015 14:53
Організація змагань на високому рівні!моя дитина задоволена, хоча і не посіла перше місце!срібна брош - дуже достойна!
Христя Показати IP 30 Березня 2015 15:08
Помітно, що ті, хто тут виясняє на що пішли їх внески, ніколи нічого не організовували і поняття не мають скільки зараз що коштує. Скільки коштує оренда ТЕПЛОГО залу, декор, оренда звукового обладнання...Скільки часу витратили батьки і тренери щоб все організувати: привезли килими, прибрали зал, закупили продукти, все наготували... а чиїсь батьки прийшли на все готове і тепер розказують, що їм несподобались подарунки. Шановні незадоволені батьки, якщо вам не подобається організація чи ви переживаєте куди пішли ваші кошти, то беріть активну участь в організації, допомагайте все закупити, привезти і т.д. , тоді ви точно будете знати, що скільки коштує, придбаєте найкращі подарунки для своїх дітей і будете знати куди пішла кожна гривня з виділених грошей. Правда до цього ще додайте купу витраченого власного часу і нервів - тоді точно все сподобається на наступному турнірі.
Руслана Показати IP 30 Березня 2015 15:39
Організували - молодці, але будьте добрі відзвітуйте за гроші людей - чітко по кожній позиції скільки куди пішло, а не голослівно розповідаєте про те які ви герої. Якщо організатори собі й лишили якусь частину, суддям - розумію, без проблем, просто чітко про це скажіть. Зробіть, щоб все було прозоро. А то ще за свої ж гроші маєш соромитись запитати. Зібрали 200 * 350 (380) + щось від фонду Палиці = ?, а на благодійність пішло - 5 тис. + 610 грн. зі скриньки? Ну не співпадає, друзі. Не соромтесь. Про об'єктивність оцінювання також можна говорити, але не варто. На мою думку, не все так об'єктивно, як здається на перший погляд. Радує, що є однодумці, а не тільки підлабузники. До речі, я пишу тільки під одним ніком. Аж дивно, що стільки учасників активізувалось...
Христя до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 16:20
Руслана, заспокойтесь нарешті. Ніхто не зобов'язаний вам надавати фінансовий звіт. Ніхто не казав, що ВСІ кошти підуть на благодійність. Якщо все віддати, то за які кошти на всіх дітей купити подарунки, медалі, кубки, орендувати зал тощо. Якщо ви так переживаєте, що хтось поклав в кишеню ваші 380 грн, то наступного разу або допомагайте організаторам і будете в курсі всіх витрат або не приймайте участі в турнірах і не буде проблем. Бо з усіх коментарів тільки у вас одної якісь проблеми і якась хвороблива впевненість, що хтось привласнив ваші кошти.
Мама до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 16:45
Я вже у Вас питала вище, хто Ви така, що просите фінансового звіту. Для того, щоб вимагати таку інфо, необхідно і самій представитися, і мати відповідну компетенцію. Бо виходить, що прийшла собі на форум якась "Руслана", заплатила оргвнеску там 350 чи 380 грн, і чи заплатила - питання, чи від сусідки про таке почула, захотілося їй щоб перед нею звітувалися, і раптом всі кинулася тут розписувати, куди скільки втрачено... Це б навіть дивно виглядало. І ніхто тут "голослівно" себе не вихваляв і не називав героєм. Люди просто зробили свою справу, і зробили її добре. І якби Ви тут не розводили бруд, то і не були б змушені захищатися. А ще Ви звичайно не знаєте, що ці "герої" заради комфорту учасниць сиділи кілька днів підряд до ночі в буквальному сенсі слова в тому залі, позривали голоси і до кінця змагань уже падали від втоми. Тому треба мати трохи поваги до тих людей. Бридко і гидко читати, як людина собі сидить на попі рівно і до всіх тут якісь претензії представляє. Зрозуміло, що Ви там у себе ніде ні в чому не задіяні, ніде нічого не допомагаєте, то хоч би сиділи тихо. Не дай Боже тренерам таких батьків у секції мати, безкорисних для суспільства і завжди невдоволених. Раджу Вам, якщо Ви такий талановитий економіст - приймайте участь у своїй секції у таких заходах. І тренеру допоможете, і собі душу заспокоїте, що ніхто у Вас нічого не вкрав.
Батько до Руслана Показати IP 30 Березня 2015 17:51
"Відзвітуйтеся"!!!!!! З якого такого дива? Та ви тут, Руслана, загралися уже у злодіїв, люстрацію, хабарництво і т.д. Як ідете у кафе пити чай з подружками, то ж розумієте, що 20грн. за чашку кави - то не тільки за продукт, електроенергію і т.д. кошти, а ще мабуть щось. Обов'язково просіть відзвітуватися, бо ж може вас дурять!!! А ще як платите за квиток в кіно 50 грн. - теж хай звітують!!! Чим цей випадок відрізняється від інших? Ви прийшли на захід, заплатили за участь у ньому, ще й отримали подарунки не дешеві. Що не влаштовує? Дорого - не ходіть по турнірах, сидіть дома.
Нета до Руслани Показати IP 30 Березня 2015 16:12
Бридко читати. Радує, що наступного разу я вас там не побачу.
Мама гімнастки Показати IP 30 Березня 2015 17:43
Хочу розповісти про змагання які відбувалися у Києві: у залі було дуже холодно, з стелі падала шпаклівка, постійно вибивало світло, ніде не можна було зігрітись, ніде було купити чаю, поїсти, дітки із зимового одягу вистрибували на килим, умови проведення були просто жахливі, але ми з донечкою були щасливі бо вона змагалась з багатьма дітьми і зайняла призове місце, а внесок був 400 гр. і дали лише маленького ведмедика, а ще плюс дорога на двох, харчування. То як вам таке?????? І мене зовсім не хвилює куди пішли гроші, мене хвилює лише одне щоб донечка була щаслива!!!!!!!!!!! Коли ви робите вибір чим буде займатись ваша дитина , як ви будете її розвивати ви повинні бути готові вкладати чималі гроші, терпіння, витримку та сили для цього.
Мама до Мама гімнастки Показати IP 30 Березня 2015 18:00
За багато років зайняття гімнастикою і моя дитина, і я відвідали багато турнірів. Те, що Ви розповідаєте - це ще не все, не весь перелік що буває. У багатьох містах ніхто нікого не зустрічає з поїздів і не розселяє в готель. Доїжджайте самі, хоч зал - в чорта на куличках, бо там дешевше. За готель як загнуть суми - просто жах, ще й на маму і на дитину окремо плати, хоч твоїй дитині 3 роки і спить на твоєму ліжку, хоч 15. Часом доводилося спати вдітому - бруд, холод і т.д. Зали - окрема тема. Бачили ми і малесенькі, як сірникова коробка, і темні, і холодні - всякі. Подарунки - теж маємо всякі, ну але коли дитині на турнірі дарували щось срібне (а це був турнір у Варшаві з стартовим 100 доларів) - вона його берегла і береже досі. Харчування - та про що ви. Добре якщо поруч є де за свої гроші завести накормити, але то далеко не скрізь таке є. Мовчу про те, щоб у залі, безкоштовно, хоч би й булочка чи бутерброд. Судівство - в більшості кумовство. Лише по невеличких містечках і клубах залишились хоч частково чесні судді. Тому тут навіть немає мови, про рівень і організацію і відповідність до стартового внеску. Дякуйте, що все поруч, все враховано, все на місці. Ваш клопіт - тільки приймати участь, а решту за вас вже хтось подумав.
Лялюся Показати IP 30 Березня 2015 17:52
Змагання були просто шикарні, ми були у багатьох містах і такої організації не було ніде. Срібні брошки дуже гарні, дітей годували піццою, бутербродами, булочками, була водичка, працював буфет за окремі кошти, магазин із предметами у якому була розіграна лотерея.Коли ми організовуємо змагання у своєму місті то кошти які збираються на органіацію змагань витрачаються на подарунки, оформлення залу, перевезення обладнання,харчування дітей та суддів, на друк та закупівлю грамот, медалей кубків, папір туалетний, ксероксний, кульки для сміття, одноразовий посуд, банери, подарунки суддям, музичний супровід, оренда залу. Як на мене при теперішніх цінах на 350 гр. вступних турнір був просто ШИКАРНИЙ. я вражена , хоча моя дитина зайняла 4 місце і отримала ляльку.
котик Показати IP 30 Березня 2015 17:54
Яким би видом спорту ваша дитина не займаласяб все обходиться дорого. То якщо приймати участь і рахувати гроші то краще хай ваша дитина сидить удома.
Муся Показати IP 30 Березня 2015 17:59
Я скажу вам так що я схиляю голову перед тренером, організувати такого рівня турнір, це дуже важка робота. Ви просто молодець, всі негативні відгуки, це просто егоїстичні, амбіційні мами, які не задоволені оцінкою виступу їхніх дітей. Я б хотіла подякувати Фавориту за такий чудовий турнір.
До Руслани Показати IP 30 Березня 2015 18:08
Шановнв пані Руслано Ви стільки вили бруду а конкретно не вказали, що Вас як учасника змагань не влаштувало? Призи, місце, кількість бутербродів, булочок. Їжі було вдосталь, ьбулочки та бутерброди лежали на тацях та щей із різними видами ковбаси, булочки були порізані і іх теж було багато, я особисто бачила як мами з інших міст брали по декілька і булочок і бутербродів. Призи срібні брошки я прикинула по грамах ціну і ще за індивідуальне виготовлення то приблизно 250 гривень., ляльки приблизно я думаю десь по 180 то лишається ще на благодійність, і на все решта, то взагалі як вклалису у ту суму організаттори то дивно????? Крім 380 які заплатила кинула у скриньку ще 50 і нічого аби діти були здорові та щасливі. Дякую все сподобалось!!!
АААААА Показати IP 30 Березня 2015 18:15
шановні мами які обганили цей турнір, замість того щоб судити долучились би до організації та знали би куди пішли гроші і ще скільки прийшлось потрати свого вільного часу на те щоб і вашим дітям було добре.
Таня. Показати IP 30 Березня 2015 20:28
Організаторам велике ДЯКУЮЮЮЮ. Шановні вас туди ніхто силою не затягував. Ваша дитина приймає участь тільки за подарунок, то сором вам, БАТЬКАМ. Дитина приймає участь для досвіду. Всі знали які внески до змагань, чому зараз стільки дурних коментів
Наталя до Таня. Показати IP 31 Березня 2015 10:03
А ще на змаганнях було подаровано кожній команді і почесним гостям 18 короваїв! Це також кошти. Я рахую, що раз нас обливають брудом - значить ми працюєм і йдемо правильним шляхом, тому що нам вже заздрять і когось дуже давить ЖАБА. Якщо турнір проводиться не з благодійною метою, то гроші ніхто не рахує. А коли вже виділились кошти на благодійництво, то відразу така реакція!
Мася Показати IP 31 Березня 2015 10:47
На мою думку, ці змагання шикарні!!!Особливо призи!!!Скільки я вже їжджу по змаганнях, але предметів "sasaki" нам ще ніде не дарували!!!!Срібні брошки теж дуже гарні! І кормили діток досить добре! І Я рахую, що 350грн. для таких подарунків і тим більше, що це був благодійний турнір, не є така велика! Якщо хтось не хотів здавати таку суму, то потрібо було не йти на змагання! Мені все дуууже сподобалося! Дякую організаторам змагань! Побільше б таких турнірів!
Бабуся Показати IP 1 Квітня 2015 17:36
Чомусь на виїзді за проживання ми платимо самі, а не організаторию Та й призи від Фонду Ігоря Палиці отримали тільки спортсменки "Фавориту". Ви вважаєте, що це нормально?
Наталя до Бабуся Показати IP 1 Квітня 2015 22:07
Бабуся, Ви щось попутали. Або ви на турнірі не були, або ви все проспали
Тренер с Киева Показати IP 2 Квітня 2015 00:52
огромное спасибо за соревнования!!! Мои дети очень довольны!!! Призы им достались фантастические!!!)) Все очень счастливы...благодарим Вас за Ваш труд!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus