USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – історичний квест і збір кришечок на протези бійцям АТО

5 Вересня 2015 19:00
Громадська організація «Національний Альянс» запрошує лучан провести активний день разом. Так, завтра, 6 вересня, у Луцьку відбудеться історичний квест та різноманітні спортивні змаганні.

«Збирай друзів в та приймай участь в цікавому історичному квесті. Або виборюй першість у різних спортивних змаганнях», - пишуть організатори.

Під час акції проводитиметься у збір кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за 3 місяці літа волинські волонтери назбирали близько 200 кілограмів кришечок, які після переробки будуть використані для протезування бійців АТО. Окрім цього, є багато лучан, які накопичують кришечки вдома чи в офісах, і готові передати їх, щойно прийде момент везти зібрану сировину на переробку.

Збір бажаючих відбудеться о 6 вересня о 16:00 у центральному парку ім.Лесі Українки на міському пляжі.

Захід проводиться в рамках кампанії «В здоровому тілі - здоровий дух!» з метою популяризації здорового способу життя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Вересня 2015 19:50
"Збір кришечок на протези".... ***...........
Анонім Показати IP 5 Вересня 2015 21:37
Кльова національна ідея. Збір кришечок. Постіндустріалізм. Кінець цивілізації. Закат Еуропи. Перемога, чи зрада? Я заплутався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus