USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку хочуть заборонити «живі черги» в поліклініках

30 Листопада 2015 12:23
Так, у Луцьку збирають підписи за те, щоб заборонити «живі черги» в поліклініках.

Про це йдеться у петиції на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Через «живі черги» неможливо потрапити до лікаря в поліклініці. Система абсолютно не організована. Запровадити відвідування виключно за попереднім записом на конкретний час», йдеться у петиції, яку подала Надія Кримуза.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ У ЛУЦЬКИХ ПОЛІКЛІНІКАХ ВЕЛИКІ ЧЕРГИ ДО ВУЗЬКОПРОФІЛЬНИХ ЛІКАРІВ

За станом на 30 листопада петицію підписали 21 особа з 300 необхідних.

Дата початку збору підписів: 28 листопада 2015 року. До кінця збору підписів залишилось: 12 днів.

Зауважимо, лучани активно користуються системою електронних петицій.

Нещодавно повідомлялося, що петиція про запровадження нічної маршрутки набрала необхідних 300 голосів лучан – це зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії, а тоді дати відповідь громаді міста.

Також, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно Луцька міська рада дала відповідь на першу електронну петицію, у якій пропонували перенести Старий ринок із центру міста.

Також зазначимо, Анрій Гринів пропонує покращити вигляд центральної частини міста та зробити реконструкцію фасаду Big Ben.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Ас Показати IP 30 Листопада 2015 12:31
Ну все будуть мертві всіх розстріляють?
Вася Показати IP 30 Листопада 2015 12:32
"Живі Черги" відмінимо - до лікаря не попадемо взагалі. Скажуть, що талонів немає, а біля кабінету порожньо і лікарі пють каву. Так зараз у поліклініці №1.
Лучанка до Вася Показати IP 30 Листопада 2015 14:07
100%
DJYJ Показати IP 30 Листопада 2015 12:36
так уже є в черзі до кардіолога. ну і шо що тобі дуже погано??? талони в наявності лише на кінець наступного тижня. чекайте ... виживете потрапите на прийом ))))
111111 до DJYJ Показати IP 1 Грудня 2015 23:14
А чим погано???ми всі йдемо в Європу!там скрізь по запису.
Файна Показати IP 30 Листопада 2015 12:46
Так, живі черги - недобре - згідна.. АЛЕ! мені сьогодні потрібно йти до поліклінікі, оскільки в мене погано зі здоров"ям, запишуть мене до терапевта (якщо в цей день запишуть протягом дня - крупно пощастить), терапевт направить на загальний аналіз (як правило - на наступний тиждень), а вже тоді - записуйся з результатами аналізів - до вузькопрофільного лікаря!!! Це займе щонайменше (!) декілька днів! А якщо мені БОЛИТЬ І ВЖЕ???? Викликати швидку щодня через головний біль (наприклад) ? КУДИ звернутись?????????? А якщо мені потрібно направлення на рентген, МРТ інші аналізи (а не лише загальні, які роблять в поліклініці) ? Що мені робити увесь цей час? Хіба я можу наперед знати, що мені болітиме завтра-післязавтра? І зробивши з цього всього висновок, позичу гроші і піду до приватних лікарів... сумна така моя думка.
Лучанин до Файна Показати IP 30 Листопада 2015 12:59
Йти в приватну, так дорожче, але з комфортом, платити треба за сервіс, а не чекати від держави його!!!!
ПАВЛО Показати IP 30 Листопада 2015 13:51
Спірна пропозиція...ТРЕБА ретельно зважити всі ЗА і ПРОТИ.Люди мають жити довше..............
чик чик Показати IP 30 Листопада 2015 14:17
Ну так зараз в поліклініках і так "талони" и толку немає. В реєстратурі в 1 поліклініці вічно невдоволена жінка відносится до тебе, як до собаки. Лікарі в більшості також. В поліклініці темно, злі бабки і ті що без черги лізуть, бо мають знайомих. В тому ж благомеді до тебе ставляться як до людини, дорого, про те як до ЛЮДИНИ
Хм Показати IP 30 Листопада 2015 15:03
То які питання, позакривати державні поліклініки, нахрена вони,дійсно сервізу ніякого одні нерви.
124 Показати IP 30 Листопада 2015 22:00
в каламутній воді завжди щось ловиться... коли нема талонів, можна "домовитись". а взагалі - в поліклініці холодно, темно через прибудову, реєстратори хамлять - ГНАТИ МЕНЕДЖЕРА з посади !!!
Андрій Глива Показати IP 30 Листопада 2015 23:40
Я вважаю петицію некоректною, нетактовною, неправильною (не можу підібрати слово). Це те саме, що заборонити "живу чергу" в гіпермаркеті чи супермаркеті, або заборонити дощ чи сніг, або заборонити схід сонця. Жива черга - це природній (єстєствєнний) процес доступу до лікаря в поліклініці. Тим більше, згідний з Файною, буде проблема якщо болить сьогодні, а талон є тільки на число через два тижні.
Андрій Глива Показати IP 30 Листопада 2015 23:56
Не забороною чогось або когось проблеми в місті потрібно вирішувати, а створенням (розширенням, облаштуванням, відкриттям, дозволом, збільшенням і т.п.). Приклад (дуже умовно) - є кабінет кардіолога і кабінет хірурга, до першого черга чоловік з 15, до другого черга 2-3 людини. Що потрібно зробити? Правильно - відкрити ще один кабінет кардіолога.
Активнее Показати IP 1 Грудня 2015 23:05
http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/65

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus