USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку комплектують загін оборони міста

29 Липня 2014 09:57
Луцький об'єднаний міський військовий комісаріат здійснює набір військовозобов'язаних з метою комплектування загонів оборони для виконання завдань на території міста Луцька та Луцького району. Про це повідомив військовий комісар Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик.


До основних завдань загонів оборони належатимуть охорона будівель органів місцевого самоврядування, важливих об'єктів, комунікацій, підтримання безпеки та правопорядку в місті та районі у разі відкритої агресії Російської Федерації проти України.

Загони оборони будуть комплектуватися за рахунок військовозобов'язаних громадян, які відповідають вимогам. Призначений та сформований особовий склад загонів оборони призиватиметься на військову службу з отриманням статусу військовослужбовців Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Думка Показати IP 29 Липня 2014 10:06
коментар було видалено
Йухан Показати IP 29 Липня 2014 10:20
Північний берег Світязя не треба охороняти? Там кордон близько.
Всезнайко до Йухан Показати IP 29 Липня 2014 10:26
Туди не влаштуєшся, там Правий сектор працює...
Анонім до Всезнайко Показати IP 29 Липня 2014 11:53
так то світязь охороняє а павлуша гнилуша на азовському узбережі дівок чіпляє...
Лучанин Показати IP 29 Липня 2014 10:55
Даю 100%, що всі добровольці загону оборони міста будуть відправлення на територію АТО, як і добровольці батальйону територіальної оборони. Вірити словам Військового комісару -себе не поважати.
військовий до Лучанин Показати IP 29 Липня 2014 11:11
Шановний, військовий комісар не ставить завддання для підрозділу. Ці рішення приймаються Генеральним штабом.
військовий до Лучанин Показати IP 29 Липня 2014 11:11
Шановний, військовий комісар не ставить завддання для підрозділу. Ці рішення приймаються Генеральним штабом.
Лучанин до військовий Показати IP 29 Липня 2014 12:04
то тоді яка моральне право має ВІЙСЬКОВИ комісар ЗАВІРЯТИ про майбутнє призначення батальону, якщо його слова - то пшик...
військовий Показати IP 29 Липня 2014 12:18
Він доводить завдання, які стоять на даний час. Якщо буде війна всі там будем...
мама до військовий Показати IP 29 Липня 2014 13:54
звичайно, що доводить, аж в груди себе б'є, що Тро це лише на Волині. А потім , хто буде відповідати і відповідає за життя хлопців. Чого ж ви не берете дійсно добровольців, які служили і у Афгані, і т д. А берете лише хлопців із незахищеної верстви населення. Хіба так можна відкрито брехати і замилювати очі матерям і жінкам. Так само ви , хіба на стан здоров'я людини дивитися, чи на морально-психологічний стан сім'ї????? Ще хотів би роз’яснити інформацію про нинішню ситуацію щодо волинського батальйону, - продовжує полковник Олег Галак. - У засобах масової інформації пишуть нібито батальйон мінятимуть на 51 бригаду. Це неправда – батальйон центральної оборони №1, він так і називається, призначений для Волинської області, - каже полковник. - Кожна область має такий батальйон і він створений для захисту важливих об’єктів та посилення державного кордону у Волинській області. Він не буде направлений на Схід. Ніякої ротації батальйону і 51-ї механізованої бригади не передбачено. Батальйон зараз проходить бойове злагодження у Володимирі-Волинському. А 51-ша бригада зараз у Миколаївській області на полігоні Широкий лан. Туди поїхав мій заступник, і я теж там був. Зараз там працюють із кожним особисто і ті, хто за морально-психологічними якостями потребує допомоги, будуть направлені у Володимир–Волинський у пункт постійної дислокації бригади. Плюс близько 500 добровольців 51 бригади залишились у Донецькій області. Вони добровільно залишились брати участь у заходах АТО. Прошу надати пояснення всім , як це розуміти????
правдолюб Показати IP 29 Липня 2014 14:19
Всих добровольцев,яки хочуть ходити в "балаклавах" ,або в вийськовий форми писля проведения бойового злагодження негайно в зону АТО. А Луцьк оберигати не треба до тут и му...ров хватает яки ничего не роблять.
Ольга Показати IP 29 Липня 2014 21:25
А де наша доблесна СБУ, яка повинна виконувати саме ці завдання? Чи вони здатні лише дорогі машини купувати і потрібних людей кришувати? Чому знову добровольці, яких потім кинуть на Схід, нікого не питаючи. Чому Донбас - 2-метрові мужлани відсиджується у нас на Світязі, у наших готелях - не мобілізовують до пекла, яке вони самі створили? Чому бендерівці розгрібають їхнє лайно? І ще той військкомат хизується по кримінальним справам щодо мобілізації. Молодці, що ухиляються. Немає там кого захищати. Кричали "Росія" тепер мають, те, що хотіли. Дуже шкода, що стільки невинних хлопців загинуло і не зрозуміло за що?
оборонець Показати IP 30 Липня 2014 14:53
А будуть біти видавати , чи метли з лопатами, щоб краще відбиватись від росіян які колись ,може, надумають напасти. Якщо вони надумають то за місяць пройдут три рази туди та назад....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus