USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку коронували «Принцес гімнастики». ФОТО

27 Травня 2015 18:18
Цими вихідними лучани та гості нашого міста мали можливість насолодитися чудовим спортивним дійством, яке організувала дирекція і відділення гімнастики художньої КЗ “Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради” за підтримки небайдужих до спорту меценатів.

У спортзалі навчально-виховного комплексу № 24 відбувся відкритий чемпіонат позашкільної установи “Принцеса гімнастики” серед різних вікових груп.

На змагання прибуло понад 170 юних грацій тринадцяти команд різних областей України, а саме: міста Рівне (клуб “Золота осінь”), Вінниці (“Примера”), Березань, Львова (“Динамо”, “Галичанка”, “Багіра”), Володимир-Волинського та шість команд міста Луцька, - повідомляють у прес-службі міської ради.


На урочистому відкритті учасників та гостей змагань привітали та побажали успіхів у досягненні найвищих результатів і звичайно отримання корони Принцеси, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, директор ДЮСШ № 2 Валерій Панчук та директор ТзОВ “Кромберг енд Шуберт Україна” Славомір Качмарек, який підтримав ці прекрасні дитячі змагання і виступив генеральним спонсором даного заходу.



По закінченні показових виступів розпочалося справжнє феєричне спортивне дійство. Глядачі насолоджувалися яскравими костюмами та чудовими виступами юних спортсменів. Юні гімнастки демонстрували свою майстерність у вправах з мячем, обручем, скакалкою, стрічкою та без предметів. На обличчях спортсменок були як сльози успіху після вдалого виконання вправ, так і сльози розпачу, коли предмет не хотів «слухатися» спортсменок.



Переглянувши всі виступи юних спортсменок, судді за підсумками оцінок членів журі, визначили кращих гімнасток у вікових категоріях, які з перемогою, також отримали звання «Принцеса гімнастики».



Переможцями чемпіонату стали:

Нагорна Юлія - 2010 р.н. (Луцьк “Спорт-естет”)

Огродніча Дарина - 2010 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2)

Фацевич Амелія - 2009 р.н. (Луцьк “Спорт-естет”)

Скрипник Даяна - 2009 р.н. (Вінниця “Примера”)

Рудковська Яна – 2009 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2)

Абрамович Єлизавета - 2008 р.н. (Львів “Багіра”)

Петровська Юлія – 2008 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2)

Ковальчук Ніка – 2008 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2)

Соколова Софія - 2007 р.н. (Львів “Галичанка’)

Півнюк Кіра – 2007 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2)

Літвін Соломія - 2006 р.н. (Вінниця “Примера”)

Балакіна Марія - 2006 р.н. (Луцьк “Спартак”)

Давидік Олена - 2005 р.н. (Луцьк “Спорт-естет”)

Куманець Марія - 2005 р.н. (Вінниця “Примера”)

Пунь Олена - 2004 р.н. (Львів “Галичанка’)

Баева Діана - 2004 р.н. (Вінниця “Примера”)

Дяченко Кароліна - 2003 р.н. (Вінниця “Примера’)

Присяжнюк Каріна - 2003 р.н. (Вінниця “Примера”)

Федунь Марія - 2002 р.н. (Львів “Динамо”)

Яремко Діана - 2002 р.н. (Львів “Динамо”)

Ковалик Софія - 2001 р.н. (Львів “Багіра”)

Ковальова Анастасія - 2001 р.н. (Вінниця “Примера”)

Нанівська Вероніка - 2000 р.н. (Львів “Багіра”)

Пуха Катерина – 2000 р.н. (Луцьк ДЮСШ № 2).

По завершенні змагань, голова федерації гімнастики художньої Волині Тетяна Фігель, керівник клубу “Грація” Маргарита Василюк, директор ДЮСШ № 2 Валерій Панчук, директор НВК №24 Юлія Гринчук і Славомір Качмарек на справжньому королівському троні нагороджували Принцес коронами.

Також призери у всіх вікових групах були нагороджені призами, медалями та цінними подарунками від генерального спонсора змагань ТзОВ “Кромберг енд Шуберт Україна”.

Також організатори змагань, на знак подяки, вручили суддям подарунки.

Вітаємо усіх переможців та призерів, а також їх тренерів з успішним виступом і зичимо в подальшому підкорення нових спортивних вершин.



Влада міста висловлює вдячність директору КЗ “ДЮСШ №2” Валерію Панчуку, а також тренерам-викладачам відділення гімнастики художньої Габідуліній Валентині та Заліщук Оксані, які були ініціаторами і організаторами чудового дитячого дійства, а також представникам бізнесу - технічному директору ТзОВ « Кромберг енд Шуберт» Славоміру Качмареку, фінансовому директору Сергію Шаварському за велику підтримку в організації свята та особистий внесок у розвиток художньої гімнастики на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 27 Травня 2015 21:19
А для них краще якщо хтось п.рднув.... Ото новина. А успіх тих кого вони не підтримують , це фейк....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus