USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку майбутніх полісменів тестуватимуть на моральні якості

31 Серпня 2016 20:40
Кандидатів на посади у луцькій поліції перевірятимуть на моральні якості.

Про це під час засідання чергової 12-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 серпня, повідомив начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук.

«Після Революції Гідності серед населення утворився великий кредит недовіри до працівників поліції. І це всім відомо чому. Тому хотілось би, щоб ви при прийомі на службу майбутніх поліцейських під час особистої співбесіди перевіряли їх на моральні якості. Грошей не вистачає і всі намагаються заробити «на стороні». Ви казали, що є хлопці, які працюватимуть без грошей, але так не буває. Усе залежить від рівня моральності людини», - звернувся до начальника луцького міськвідділу депутат Луцької міськради Аркадій Соломатін.

На це Олег Кічук відповів, що обов’язково врахує таку пропозицію і клопотатиме про те, аби майбутні працівники правоохоронних органів проходили обов’язковий «тест» на наявність особистих моральних якостей.

Нагадаємо, через зростання рівня злочинності в обласному центрі Волині, як і по всій Україні, обранці луцької громади привселюдно визнали «реформу поліції Авакова» абсолютно провальною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
бубка Показати IP 31 Серпня 2016 23:44
Гомосеки а не поліціянти
Я Показати IP 1 Вересня 2016 10:42
Ага чи зможуть затримувати теперішніх багатіїв , а не боятись їх Пока це тідьки надія
віто Показати IP 1 Вересня 2016 11:02
"Після Революції Гідності серед населення утворився великий кредит недовіри до працівників поліції. І це всім відомо чому" - я б за подібні слова депутатам язики відривав. А до депутатів, цікаво, утворився який кредит, су ка?.
Справедливість Показати IP 1 Вересня 2016 12:09
ага!!!!!!!!!!! А хто перевірятиме?! Яка комісія і які бабкі знов за це будуть брати?! ВСІ БРЕХУНИ І КРАДІЇ!! Та час прийде. Завжди так не буде!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus