USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь Луцька навчали військової майстерності

7 Лютого 2016 17:17
Заняття з військової підготовки в рамках вишкільної ініціативи «Рекрут» відбулося у Луцьку 6 лютого.

Близько двадцяти молодих людей з Волині протягом дня вивчали СРУБ-систему раціонального управління безпекою, принципи роботи зброї, як поводитись зі зброєю (АК, ПМ), позиції ведення вогню. Про це повідомили у прес-службі Національного Альянсу.

«Заняття на "Рекруті" безкоштовні. Це наша принципова позиція. Будемо раді будь-якій допомозі - від медичних джгутів і дерев'яних макетів зброї до страйкбольних приводів для тренувань тощо», – каже керівник вишкільно-кадрового відділу ГО «Національний Альянс» Роман Блоха.

Заняття «Рекрут» проходитимуть щотижня. На перший рівень занять можуть зголоситися усі охочі віком від 15 років.

Деталі на сторінці «Рекруту» в соцмережі ВК.

Довідка. Центр базової воєнної підготовки «Рекрут» – проект громадської організації «Національний Альянс», спрямований на якісний, безкоштовний військовий вишкіл учнівської та студентської молоді, резервістів та інших.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus