USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на Львівській будують багатоповерхівку

1 Липня 2015 15:01
На розі вулиць Львівська-Городецька у Луцьку розпочалося будівництво багатоповерхового будинку. Про це повідомляє «Район Луцьк».

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у лютому 2015 року члени міськвиконкому затвердили детальний план території житлового кварталу в межах вулиць вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса.



Згідно з цим планом, на місці нині діючого ринку на вулиці Львівській у перспективі можуть з’явитися п’ятиповерхівки. Однак, поки що зносити ринок на Львівській ніхто не збирається, та й забудовувати його теж.

Раніше головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк розповідав, що підприємець викупив 2 ділянки, де було індивідуальне житло, і задумав там будувати багатоповерхівку. Враховуючи особливості ґрунту та вимоги генерального плану, там можна розташувати п’ятиповерховий будинок.

Однак для того, щоб розпочати виготовлення проекту, підприємець повинен був представити на розгляд міськвиконкому план усього кварталу, а не лише своїх ділянок, аби всі будинки, які згодом в перспективі можуть там з’явитися, становили один суцільний ансамбль. Власне, увесь комплекс розрахований на декілька п’ятиповерхівок, із 420 квартирами та декількома офісами.

Наразі тут розгорнули будівництво. Робітники кажуть - буде дев'ятиповерхівка.



Поблизу вишикувались вантажівки, ворота зеленого паркану відчинили, туди-сюди заїжджають і виїжджають вантажні автомобілі то з піском, то зі щебенем.



Наразі майже на всій території майбутнього будинку розрили землю і викопали величезну яму, у ній - лежать купи щебеню.



Всі дозволи, кажуть, наявні, однак паспорта об'єкта на паркані чи десь поблизу журналісти так і не знайшли.



Разом з тим запевняють, що будівлю здадуть в експлуатацію орієнтовно у листопаді 2016 року.

До слова, у цьому районі люди просять встановити на вулиці Городецькій знаки обмеження швидкості, тому що рух тут дуже інтенсивний: відповідне звернення уже направили в міську раду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
йован Показати IP 1 Липня 2015 16:15
скоро там появиться самопоміч із юлькою - доцентом скажуть що будівництво незаконне і потрібно шукати компроміс
опа до йован Показати IP 1 Липня 2015 16:53
А ти до Юлі небайдужий))) Вона так нічогенька.
Лучанин до опа Показати IP 1 Липня 2015 19:53
Та ні - то представник му**ка-забудовника на Стрілецькій. Що, правда очі коле? Думав втіхаря побудуєш і ніхто слова не скаже? Совісті нема..
+++ Показати IP 1 Липня 2015 16:48
спочатку вызьмуть папірець в виконкомі,котрий відміняє законодавство,і будуть взувать інвестора,ай да собідопомога ото партєя
+++ Показати IP 1 Липня 2015 16:48
спочатку вызьмуть папірець в виконкомі,котрий відміняє законодавство,і будуть взувать інвестора,ай да собідопомога ото партєя
Олександр Показати IP 1 Липня 2015 21:52
Жаль і смуток за рідну землю,як задрали ці корупціонери, вішати іх потрібно, якім це потрібно бути козлом а не архітектором і думати лише за свій карман , а де стоянка? , а де майданчик так далі НУ СКІЛЬКИ ЦІ КОЗЛИ БУДУТЬ ЖИТИ ОДНИМ ДНЕМ, ганьба і всім і га*домеру і йго поплічникам.
Анонім Показати IP 2 Липня 2015 00:50
так це юзва строіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus