USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку – національна жіноча збірна з волейболу. ФОТО

22 Травня 2015 15:07
У четвер, 21 травня, національна жіноча збірна України перед виїздом у Білорусь організувала вечірнє тренування у луцькій ОДЮСШ.

У Бресті українська команда зіграє з білорусками в рамках стадії плей-офф за вихід до фінальної частини Чемпіонату Європи. Ігри відбудуться 23-го та 24-го травня (початок о 19:00).

«Ми були на зборах в Южному. Поїздом у четвер приїхали до Луцька і в п’ятницю поїдемо автобусом в Брест. Ми вирішили зробити зупинку в Луцьку, щоб трошки відпочити, та й дорога, щоб не була такою довгою. Звичайно, присутній і тренувальний елемент», - розповідає головний тренер національної жіночої збірної України з волейболу Гарій Єгіазаров.

Тренер зазначає, що до ігор з білоруською збірною наші дівчата відносно готові. «Команда готова на стільки, на скільки нам дозволила десятиденна підготовка підвести команду до форми. Я вважаю, що стан команди - задовільний, а основним фактором стане психологічна витривалість. Адже ми два матчі граємо на виїзді», - продовжує Єгіазаров.

Більшість збірної України складають гравці «Хіміка» з Южного. «За десять днів важко награти щось нове, тому ми максимально намагалися зберегти взаємозв’язки южненської команди», - розповідає тренер.

Волинянок у збірній немає і лише один гравець має відношення до луцької команди. Другою зв’язкою збірної є Алла Політанська, яка два сезони з 2011 по 2013 грала за луцький ВК «Континіум-Волинь-Університет». Зараз Алла – гравець «Хіміка».

На жаль, не всі гравці змогли прибути в розташування збірної. Не буде грати Олеся Рихлюк, гравець швейцарського «Волеро».

«Ми, звичайно, розраховували на Олесю Рихлюк. На жаль, команда не відпустила її в збірну. Керівництво клубу пояснило це тим, що в Олесі є післясезонні травми, які необхідно залікувати зараз. Через це вона не може приєднатися до збірною», - пояснив Гарій Єгіазаров.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus