USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку не будуть вимикати воду на ніч

16 Квітня 2014 10:48
Цього року всі луцькі будинки планують забезпечити холодною водою цілодобово.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 квітня.

Зокрема, вже у половині багатоповерхівок 33 і 40 кварталів холодну воду не відключають на ніч. Всього у місті забезпечили цілодобове водопостачання близько 100 9-поверхівок, з числа тих, в яких після 12 ночі вимикали воду.

Як пояснили під час засідання міськвиконкому, багатоповерхівки, які раніше будувалися, не мали необхідного обладнання, щоб забезпечити цілодобове водопостачання. Для того, щоб не відключати воду після 12 години ночі, довелося встановлювати спеціальні клапани.

З усіх будинків, в яких вимикали на ніч воду, минулого року вже забезпечили цілодобовим водопостачанням 70%. Цього року необхідне обладнання планують встановити в решті багатоповерхівок.

Тож в місті, до кінця 2014 року, планують, що в усіх багатоповерхівках не вимикатимуть воду на ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus