USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку незаконно торгують кавунами

31 Липня 2014 09:04
Точку несанкціонованого продажу баштанних та овочевих культур виявили у Луцьку. Про це інформують у відділі інформаційної роботи у міській раді.

Представники управління розвитку підприємництва та реклами міської ради разом з працівниками відділу муніципальної дружини здійснили черговий рейд щодо здійснення вуличної торгівлі у несанкціонованих місцях у районі ЛПЗ нашого міста.

У дворі на вулиці Станіславського, 5 виявили точку продажу баштанних та овочевих культур. «Це вже третій адмінпротокол щодо несанкціонованого здійснення вуличної торгівлі», - розповідає начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Олександр Козлюк.

Хоча інших порушень, каже, немає – у експертному висновку щодо вмісту нітратів у кавунів зазначено – норма. Тож відповідно до статті 160 адмінкодексу України, торгівля в місцях з рук у невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої. Працівники відділу муніципальної дружини вилучили всю продукцію, а в суді розглядатимуть вилучати майно чи ні.

з
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 31 Липня 2014 10:01
сліпі і дурні козлюки, торгують на кожному кроці, а вони виявили!!!!! на фронт мордаїв відправте. група енергійних бабусь з шилом в одному місці шведенько наведе порядок. а ці тільки хабарі брати вміють роботяги вс....ні!
Дмитро Показати IP 31 Липня 2014 10:56
В червні йду біля ЦУМу, 3 молодих хлопці в формі, заставляють бабцю, яка продає квіти писати протокол. Я підхожу до ментів і запитую чи Валютчики які стоять за 5 м теж будуть протоколи складати? - Менти просто глянули на мене із подивом, а бабця перепитала чи Я не з правого сектору.....
Анонім до Дмитро Показати IP 31 Липня 2014 13:01
УНА-УНСО разом із міською дружиною по базарі бабок ганяють. В той же час в парку всі розпивають спиртні напої, матюкаються, смітять, і ніхто цим не займається.
CoM Показати IP 31 Липня 2014 11:55
Фруктами торгують мігранти на кожному кроці, ви не бачите? Можу показати.
Волинянин Показати IP 31 Липня 2014 12:37
В Романюка на вихідні намічається святкування. А це йому продуктова підтримка від колег.
Алекс Показати IP 31 Липня 2014 13:53
читаючи коментарі, я все більше впевнююсь у тому, що наші люди вміють тільки ''поливати гряззю'' одне одного!!! і завжди, бачать лише одну сторону медалі!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus