USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Організація незрячих отримала пільги на оренду приміщення в Луцьку

28 Липня 2016 08:31
Організації, активісти якої першими на Волині почали друкувати книги зі шрифтом Брайля, міськрада надала пільги з оренди офісу.

Про це йшлося 27 липня під час 11-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проект рішення Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вулиці Бенделіані, 7, Волинському обласному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії».

Нагадаємо, дещо раніше під час засідання профільної депутатської комісії йшлося про те, що активісти цієї організації були першими на Волині серед тих, хто друкує книжки шрифтом Брайля, тому нині їм потрібна кожна копійка. Окрім того, вони вже раніше просили надати пільги з орендної плати у заступника міського голови Сергія Григоренка.

«При розрахунку орендної плати за користування нежитловим приміщенням загальною площею 24,8 метра квадратного, що на вулиці Бенделіані, 7, застосувати для Волинського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» річну орендну плату в розмірі однієї гривні на термін до 28.02.2018 року», - йдеться у проекті рішення, який підтримали депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus